Masszőr szakmai képzések, marketing képzések, továbbképzések több mint 10 éve, garanciával!

0917

2021. téli haladó, masszőr vállalkozást stabilizáló új,  UTALVÁNY ÉRTÉSKESÍTŐ OKTATÓ CSOMAG AJÁNLATOM: kinyomtatott ajándékutalványok + Vendégkönyv + Szerencsekártyák, értékesítési szövegek, közösségi média posztképek... és még sok más.

MOST 6 eszközzel bővülhet a marketing eszköztárad!

Ismerd meg a részleteket, figyelmesen olvasd végig ezt az oldalt!


Korábbi masszázsszalon tulajdonosként mindig tudatos marketingtevékenységgel támogattam vállalkozásomat, így folyamatosan, egész évben könnyedén pótolni tudtam olykor kieső vendégeimet hirdetési költség nélkül! Sőt, a karácsony miatt kiemelkedő november-decemberi időszakban évekig több, mint egy millió forint extra bevételt szereztem csak utalvány értékesítésből!
Így az új évet, mindig telt zsebbel és nyugodtan kezdtük.

Neked is van, egy még nem teljesen kihasznált vendégkör bővítési, bevétel növelési lehetőséged, melynek segítségével hétről hétre, hónapról hónapra új vendégeket szerezhetsz egész éven át! Ha jelenleg "telt ház" -zal működsz, később még fordulhat a kocka. Légy résen!

Szeretnék segíteni neked, hogy az idei évben te is  kihozd vállalkozásodból és a közelgő karácsonyi szezonból a maximumot! 

Összeállítottam neked egy teljeskörű, azonnal használható kibővített AJÁNDÉKUTALVÁNY ÉRTÉKESÍTÉSI CSOMAGOT, mely tartalmaz:

-       exkluzív ajándékutalványokat kinyomtatva;

-       törzsvásárlói kártyákat kinyomtatva;

-       szerencsekártyákat kinyomtatva;

-       keményfedeles vendégkönyvet kinyomtatva;

-       közösségi média reklámkampányhoz szükséges posztok szövege és exkluzív, szerkeszett képanyagokat;

-       további direktmarketing értékesítési szövegeket e-mailhez, Messenger üzenetekhez, sms üzenetekhez megírva;

-       videós oktatóanyagot, hogy biztosan kimaxold az összes lehetőséged!

MESTERHATOS A TUDATOS MASSZÁZSMARKETING MESTEREINEK! 

1.  AJÁNDÉKUTALVÁNYOK

A csomag részeként 40 db azonnal felhasználható ajándékutalvánnyal leszel gazdagabb, melyek exkluzív nyomdai és papíripari minőségben kápráztatják el (szó szerint) vendégeidet!

-       20 db luxus minőségű papírra nyomott, matt, selyemborítású arany és ezüst dombornyomott ajándékutalvány, és

-       20 db színes, mindkét oldalán fényes papírból készült ajándékutalvány,

azaz összesen 40 db igényes és esztétikus, mandalamintás fenséges lila, férfias mélykék, és elegáns arany színben (elfogyott).

Nekem elhiheted, ez a befektetés évről évre kifizetődik, hiszen a megajándékozottakból gyakran, visszatérő vendég és két lábon járó “reklámhordozó” válik.


Induljon a szezon maximumon, karácsonyra fel!

Ismerd meg mi a különbség ajándékutalvány és ajándékutalvány között, mikor nem csak kézbe veszik, hanem viszik is. 

 

2. TÖRZSVÁSÁRLÓI KÁRTYÁK

Ugye, milyen remek érzés, amikor egy általad kedvelt szolgáltatónál kedvezménnyel, ajándékkal vagy más meglepetéssel köszönik meg vásárlásodat? Tedd boldoggá vendégeidet és díjazd hűségüket törzsvásárlói kártya bevezetésével!

 

Törzsvásárló kártya

Aknázd ki a lehetőségeidet, fejleszd vállalkozásodat és bővítsd ügyfélköröd meglévő vendégeid segítségével! Az ajándékutalvány vásárlásához kötött törzsvásárlói pontgyűjtőkártyák alkalmasak arra, hogy minden megvásárolt ajándékutalványt megháláld vendégeidnek. Öt vásárlás után egy kedvezményes masszázs vagy egy extra szolgáltatás?

Azok, akik ajándékutalványt vásárolnak tőled, kapjanak törzsvásárlói pontokat, melyeket ügyfélköröd telítettségétől függően ajándékokra válthatnak be. A kártyák ajándéktartalmát te fogod meghatározni, úgy, ahogy neked megfelelő!!

Kovácsolj törzsvendégeidből elkötelezett, lelkes és támogató csapatot a tudatos masszázsmarketing segítségével! Vállalkozásodra szabott javaslataimat pedig hallgasd meg az oktatóvideóban!

 

3. SZERENCSEKÁRTYÁK

Az emberek imádnak játszani és szívesen kísértik a szerencsét. Miért ne fordíthatnád mindezt korrekt módon az előnyödre?!

 

Használd ki, hogy mindenki szereti a meglepetéseket és hívd segítségül Fortunát Szerencsekártya-csomag segítségével!

Az egységes, szerencsét hozó zöld színben kapható, arany mandalamintával  (ezt itt most a fekete grafika mutatja) mintával ellátott kártya exkluzivitást sugároz, hátoldala azonban szabadon alakítható. 

Miért válaszd a Masszázsmarketing Szerencsekártya csomagot vállalkozásod felpörgetésére?

  • Mert mindenki imád játszani! Amikor kívánunk valamit, vagy a szerencsénket hívjuk segítségül, felpezsdül a vérünk. Izgalomba jövünk, reménykedünk, szinte vadászösztön ébred bennünk, ezt az érzést pedig szinte mindenki szereti.
  • Mert kiváló minőség és igényes kivitel jellemzi. Csak egyszer kell beszerezned, ezt követően évekig használhatod!
  • Mert személyre szabható tartalmat biztosít. Játszhatsz nyílt lapokkal, de árulhatsz zsákbamacskát is! A hátlapon szereplő kedvezmények és ajándékok körét te határozod meg, így biztosan nem húzol lapot tizenkilencre!
  • Mert sokoldalú felhasználást tesz lehetővé. Egyedi tartalmának köszönhetően használhatod időszakos promócióra, név- és születésnapos, évfordulós vendégeid köszöntésére, vagy más speciális alkalmakra is.
  • Mert nem kell fáradnod vele, én már elkészítettem Neked! Szerencsekártya csomagunk a méltán nagysikerű kaparós sorsjegyek alternatívájaként készült és lehetővé teszi, hogy egyedi ajánlattal tűnj ki versenytársaid közül anélkül, hogy fáradnod kellene a megvalósítással.

Szerezd be most, használd éveken át!

 

4. VENDÉGKÖNYV

Ha eleged van abból, hogy a Facebook nem a barátod és az algoritmusok akár évek munkáját törlik ki egyetlen pillanat alatt, veled érzek! Egy-egy névvel vállalt, fényképpel gazdagított vélemény többet ér bármilyen reklámnál, épp ezért olyan értékesek a vendégek sorai. Zárd ki a hibák lehetőségét, kezdj el offline vendégkönyvet használni most!

 

Válaszd a hagyományos, napjaink sodrásában mégis különleges vendégkönyvünket! Kemény kötésű, fényes felületű, varrott, kívül-belül mandalamintás klasszikus kötet, melyben külön helyet biztosítunk a vendég nevének és a bejegyzés időpontjának is. A kézzel írt sorok nosztalgikus hangulatot ébresztenek a vendégben, aki írja, és abban is, aki olvassa azokat!

Védd ki a közösségimédia-oldalak kiszámíthatatlan változásait és menj biztosra!

Miért jó Neked, ha papíralapú mandalás vendégkönyvünket is megszerzed?

Garantáltan megmarad és nem tűnik el váratlanul.

Növeli az exkluzivitás érzetét. Vendégkönyvvel manapság csak múzeumokban és igazán előkelő helyeken találkozunk, így a kötet kihelyezésével te is észrevétlenül emelheted a nívót! A minőségi kivitel és az esztétikus megjelenés csak tovább erősíti a kivételesség üzenetét.

Időről időre témát szolgáltat neked a közösségimédia-felületeken, hiszen a bejegyzéseket, a csatolt fotókat és szelfiket bármikor megoszthatod.

Felkelti a vendégek figyelmét. Helyezd ki a vendégtérbe, így a betérők belelapozhatnak a kötetbe és elolvashatják a véleményeket!

Bármikor előveheted, így mindig a legőszintébb visszajelzésekből töltekezhetsz! Nehéz napokon vagy krízisek idején a pozitív visszajelzések gyűjteménye életmentő lehet számodra, hiszen mindig jó kedvre derítenek és erőt adnak a folytatáshoz!

Egészítsd ki a digitális világod egy saját klasszikussal!

Minden egyes betelt Vendégkönyv egy újabb kötettel gazdagítja életed könyvtárat!

5.  Megrendeltem az ország szerintem legjobb marketing szövegírójánál azokat az ÉRTÉKESÍTÉSI SZÖVEGEKet, melyeket megoszthatsz online felületeiden, reklámjaidban felhasználhatsz. A reklám szövegírás egy külön szakma, nem várható el tőled, hogy ehhez is érts. Viszont fontos, hogy pontosan milyen szavakat használsz. Az elmúlt években több szövegíróval is dolgoztam együtt, így biztos lehetsz abban, most ebből is  a legjobbat fogod kapni.

Poszt szövegek, különféle alkalmakhoz igazodva (születésnap, karácsony, egyéb alkalmak) 
Messenger üzenet szöveg – különféle variációkkal 

 

6. POSZT KÉPEK a közösségimédia-felületekre szerkesztve

Vállalkozóként úgy érezheted, a masszázson kívül ezer más dologban is profinak kell lenned. A szakmádon kívül értened kell a könyveléshez, a marketinghez, a szövegíráshoz a fotózáshoz, a grafikai munkák kivitelezéséhez… és a sor bármeddig folytatható. Tanulj meg delegálni és bízz néhány feladatot rám!

Fontos kiemelt figyelmet fordítani közösségimédia platformokon létrehozott oldalaid grafikus tartalmaira és ügyelned kell arra, hogy ugyanazt a színvonalat kínáld, mellyel szalonodban is találkozhatnak vendégeid. Ne feledd, az első benyomás a legfontosabb, és az megismételhetetlen!

Használd a csomagban biztosított, professzionálisan fotózott és grafikus által szerkesztett képeket, további vizuális tartalmakat Facebook-, Instagram oldaladon, és kerüld el az olcsó-hatást!

Nem elég csak kiemelkedőnek lenni, annak is kell látszani! A Masszőrmarketing csapata tudja ezt, ezért kínálunk neked teljes körű utalványértékesítési marketing kampánycsomagot és szuper fotókat kedvező áron!

Téged ismeretlenül is támogató szakemberek: Anna és Blanka szövegírás, Tamás, Zsófi és Evelin grafikusok, Imi nyomdaipari szakember, Zsolt fotós, Gábor onlinemarketing tanácsadóm. Hálás vagyok a gördülékeny együttműködésért velük!

Gondolkozz előre, dolgozz jövőre!


6 + 1 = 7. A legvégén érkezek én, egy OKTATÓ VIDEÓval, ahol részletesen megismertetem veled, mire kell figyelned, mit kell tenned, hogy TE is a lehető legtöbb ajándékutalványt értékesítsd az idén karácsonykor, és a következő években,  tavasszal, nyáron, ősszel és télen! Ezt csak egyszer kell JÓL megtanulnod!!!

Mint látod, mindenre gondoltam, maximálisan komplex, vállalkozásodat erősítő csomagot állítottam össze!
Az anyagok egy része évekig használható, azaz csak egyszer kell megszerezned.


Nézd át még egyszer röviden, pontosan mit tartalmaz a csomag, és az űrlap kitöltésével rendeld meg. Ezt követően 1-2 percen belül automata válasz üzenetben érkeznek a további tudnivalók.

 

  • 3D matt, arany-ezüst (lila, és kék)dombornyomott ajándékutalvány 2és 0 db és Ofszet fényes műnyomott utalvány 20 db, összesen 40 db , értéke 15.000 Ft,
  • 20 db törzsvásárló kártya – értéke 1.600 Ft,
  • 10 db arany nyomott szerencsekártya – értéke 3.000 Ft,
  • 1 db keményfedeles Vendégkönyv – értéke 4.800 Ft,
  • Poszt szövegek, különféle alkalmakhoz igazodva (születésnap, karácsony, egyéb alkalmak) –  értéke 8.600 Ft.
  • Messenger üzenet szöveg – különféle variációkkal – értéke 11.500 Ft.
  • Grafikus által szerkesztett posztképek, fejléc képek Facebookra, Instagramra – értéke 12.000 Ft.
  • Utalvány értékesítések módszertanának online oktatása, értéke 6.200 Ft.


Ennek a komplex anyagnak az ára: 62.700 Ft, melyet most 2 napig 34.700 Ft-ért rendelhetsz meg!


Egy éven át, napi 95 Ft-ért lesz egy profi marketingese a vállalkozásodnak. Ezt követően már egy filléredbe sem kerül, csak pótolnod kell az utalványokat, melyek gyorsabban fognak elfogyni, mint gondolnád. Az átadott anyagok elkészítésének csak a munkadíja ennek a sokszorosa volt!   

A vállalkozásomban mindig tudtam, mi az amire költenem kell, hogy fejlődjön.
Te is tudod? 


Töltsd ki az űrlapot, ezt követően válasz e-mail-ban érkezik utalásához az információ. 


Mennyiség limitált, csak 200 db csomagot december 14-én már csak 6 db érhető el!


 

Utalvány marketing csomag

Név *:
E-mail címed *:
Mobil telefonszám (következő formátumban 36-al kezdődően: 36209315864, egyéb karakterek nélkül) *:
Kék vagy lila mandalás vendégkönyvet kérsz? *:

Számlázási cím, vállalkozói adószámmal, amennyiben rendelkezel vele *:
Postázási név, cím, amennyiben eltér a megrendelő nevétől, számlázási címétől (emelet,ajtó...):
Üzenet:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kapcsolat

Fekete Ibolya egyéni vállalkozó

Székhely: 9495 Kópháza Ady Endre utca 17. 

Telefon: 0036 20 931 5864

E-mail: info@masszorvagyok.hu


KoroKan Nemzetközi Oktatási Központ Kft.

Székhely: 9485 Nagycenk Gyár utca 56/6.

Telefon: 0036 20 931 5864

E-mail: info@korokan.eu