• Masszőr Marketing

  Masszőr Marketing

  A sikeres masszőr vállalkozás marketing alapjai

 • KoroKan masszázs

  KoroKan masszázs

Kezdő oldal

Manapság nem könnyű választani kezdő masszőrnek és a szakmai képzést fontosnak tartó, már masszőrként dolgozó kollégáknak a képzések, továbbképzések között.

Több száz sikeres KoroKan masszőr tanítvány van mind Magyarországon, mind Európa szerte.
Tanfolyam résztvevői  vélemények itt>>>)

Fontos információ,hogy ez a képzés nem csak azon masszőröknek szól, akik már rendelkeznek masszőr ismeretekkel, hanem azoknak is, akiknek ez lesz életük első próbálkozása a "masszőr lét" felé!
Nincsenek hátrányban, minden szükséges  információt átadunk nekik is, hogy elkezhessenek hivatalosan is masszírozni, vagy akár "csak" a családtagjaikat.

Fekete Ibolya vagyok, a központ létrehozója, és oktatója (bővebben rólam itt>>>)


A KoroKan masszázst végző szolgáltatók Európában egyedülállóan, egy 27 országban védjegyoltalom alatt álló masszázzsal segítik és támogatják vendégeik egészségét!

Mit szólnál hozzá, ha egy olyan új masszázstechnikát tudnál alkalmazni:

 • ahol a vendégednek nem kell levetkőznie (már csak ez a  tény is sok új vendéget fog neked hozni),

 • aminek végzésétől egyáltalán nem fáradsz el, sőt inkább még téged is energiával tölt fel és ellazít, kíméli derekad és kezed ízületeit,

 • amivel minden eddiginél hatékonyabban tudsz izmot lazítani, ízületet nyújtani, stresszt és energetikai blokkokat oldani egyszerre,

 • amihez nem szükséges még masszázs ágy sem, ezért ideális mobil masszázshoz is.

Ismerd meg a KoroKan masszázst, mely tartalmaz erőteljes, hosszan tartó izomlazítást, fascia kezelését, energetikai blokkok oldását, stresszoldást.

Azt az előnyt, amire szükséged van ahhoz, hogy a legkeresettebb masszőrök közt légy, nálunk megtalálod!


KoroKan masszázs

Ez egy különleges masszázs technika, amiről eddig még talán nem is hallottál. Manapság már rengeteg masszázs technika áll rendelkezésünkre.
A masszőrök egy olyan különleges réteget képviselnek, akiknek nagyon fontos a szakmai fejlődés, mindegy hogy még csak pár éve, vagy akár 20 éve foglalkoznak masszázzsal.

Az elmúlt évek kutatási eredményeinek köszönhetően sikerült tudományosan is bizonyítani, hogy a testünben  hálóként jelenlévő fascia rétegek állapota milyen nagy hatással van életünkre,  szerveink  működésére. Korábban azt gondoltuk, hogy bőrünk a legnagyobb érzékszervünk, mára azonban tudjuk, hogy ez a meghatározás inkább érvényes a fascia egész testet behálózó rétegeire.

A KoroKan masszázs egyedülálló speciális fogásai, az izmokat körülvevő fascia réteg felületi és mélyebb rétegeire is azonnali hatással vannak.

A fasciákról legfontosabb tudnivalói:

 1. A fasciának közvetítő szerepe van az izmok és a csontok között. Több stabilizációs funkciót tud ellátni, mint az izmok, azonban egyidejűleg több mobilitással rendelkezik, mint a csontok.

 2. Fascia a test minden részén található, minden egyes sejtet is ez vesz körül. Még ha sikerülne is a fasciaborítás tartalmát eltávolítani, megmaradna az ember ’váza’.

 3. Folyamatos, hosszantartó stressz esetén a vegetatív idegrendszeren keresztül a fascia tónusnövekedése bekövetkezik, melyet mi feszülésként és merevségként élünk meg.

 4. A fasciát az érzékszervek közé sorolhatjuk. Több idegrostot tartalmaz, mint pl. bőrünk, vagy szemünk.

 5. A fascialáncon keresztül az egész testben eloszlanak a feszülések. Fiziológiásan ez a fellépő erők eloszlatására szolgál, patológiásan azonban egy pont leszorítása egy akár távoli testrész hibás feszülését eredményezi.

 Ma már tudjuk, hogy a  KoroKan masszázs, a korábban több évszázada ismert Shaolin eredetű masszázstechnikából  alkalmazott speciális fogásrendszere révén, tökéletesen alkalmas a fascia kezelésére, annak működési funkciójának javítására.

A kezelés alapjául szolgáló fogásokat Saionji Masayuki japán mester hozta el Európába 20 éve.


A KoroKan Nemzetközi Masszázs Oktatási Központ masszőrei orvosok, gyógytornászok, gyógymasszőr kollégák bevonásával fejlesztette ki több mint 10 év alatt, a KoroKan masszázs különféle metódusait:

KoroKan Junior masszázs (6-16 éves korig)

KoroKan Aktív masszázs (16 éves kor felett)

KoroKan Senior masszázs (62 év felett)

KoroKan Kismama masszázs


A masszázsok technikai fejlesztése közben, számunkra azonban az is nagyon fontos volt, hogy a kezelést végző szakember, a technikával könnyedén tudjon dolgozni, az őt ne fárassza, ...sőt, inkább javítsa mind a fizikai, mind az energetikai állapotát.

Miben más a KoroKan végzése a masszőrök részére, az egyéb masszázsok végzéséhez képest?

 1. Szimmetrikus! „Kétkezes”, a tested mindkét oldali izmait egyszerre használó technika, mely minimális izommunkát igényel, mivel a kezelés közben a masszőr leginkább a testsúlyát felhasználva dolgozik.
 2. Ezért minimális az izmok, izületek, gerinc terhelése!
  Sőt, kifejezetten nem engedett, hogy saját izomenergiával dolgozzunk, mivel az káros hatással van a masszázs eredményességére.
 3. Maximális oxigén ventilláció! A kezelés közben, a masszázst végző energia rendszere is töltődik, keringése javul, izomfeszültségei oldódnak.
 4. A kezelés kivitelezéséhez használt úgymond „ hintázó”, ritmikusan végzett  mozdulatok pszichésen harmonizálják a kezelőt!
 5. Keleti technikáról van szó, itt nem csak a vendég szervezetében alakulnak ki jótékony energetikai folyamatok, ugyanezek a masszőr szervezetében is megjelennek. A masszázs végén a kezelő nem fáradtságot érez, hanem energikusabblesz.
 6. Kezelés közben meditatív állapotba kerül a kezelő is, így elméje pihen és rekreációs élmény valósul meg.

Ismerd meg képzéseinket, jelentkezz a számodra megfelelő időpontra, és tartozz egy sikeres csapathoz!

Tanfolyamainkra Magyarországon egyedülálló pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, azaz ha képzésünk nem tetszik az első nap végére, nem az elvárásodnak megfelelőt kaptad, az addig befizetett képzési díjat, kérdés nélkül fizetjük vissza!

Kérdésed van?

Üzenj nekünk

Az űrlap kitöltésével tudsz üzenetet küldeni

Név *:
Email címed *:
Telefon számod:
Üzenet:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!


Kapcsolat

Fekete Ibolya egyéni vállalkozó

9495 Kópháza
Ady Endre utca 17. 
Telefon: 0036 20 931 5864
E-mail: info@masszorvagyok.hu


KoroKan Nemzetközi Oktatási Központ Kft.

9495 Kópháza
Ady Endre utca 17.

Telefon: 0036 20 931 5864
E-mail: info@korokan.eu