Lélekrajz elemzés

ÚJ KÉPZÉS 2020 év elejétől!

Rajzelemző tanfolyam – masszőröknek

Gyere el a rajzelemző tanfolyamra és hasznosítsad a tanultakat a praxisodban!

Pósa Ferenc a rajzelemzés szakembere. „A Lélekrajz-elemzés elsődlegesen a lélek és a testi folyamatok (betegségek) feltérképezésére született…” – írja bemutatkozásában.

Az általa kifejlesztett és tanított módszer „… a betegségek kialakulásán kívül a kivezető út, a gyógyulás lehetősége legalább akkora hangsúlyt kap. Megmutatom azt az utat, melyen legyőzhetők, kikerülhetők a gátló tényezők és könnyebben elérhető a valódi gyógyulás.”

Rajzelemzés – masszőröknek

Amikor az első alkalom után elköszön tőled a vendég, te már tisztában vagy azzal milyen izom és ízületi gondokkal küzd. A masszázs előtti állapotfelmérés kiegészíti ezt a képet, így még hatékonyabban tudsz segíteni  – általában a legközelebbi másszázsidőpontig.

Mert ugyan megkönnyebbülve köszön el tőled, hogy esetleg legközelebb hasonló panaszokkal (lásd: kötött, fájdalmas izmok, ízületek, kényszertartás, levertség…) érkezzen. És kezditek elölről…

De lehet ez másként! Dolgozz úgy, hogy nem a sötétben tapogatódzol, így komplexebben, eredményesebben tudsz a problémára hatni. Ha meggyógyítani nem is tudod, de kínálsz számára egy újabb opciót és egészségesebbé, panaszmentesebbé, gondtalanabbá válhatnak a mindennapjai!

A rajzelemző tanfolyam ajánlott azoknak a masszőröknek, akik:

  • nem elégednek meg a tüneti kezeléssel – következetesen, mélyebbre nyúlva szeretnének tenni a hatékonyabb megoldás érdekében.
  • sejtik/tudják, hogy a rajzelemzés nem humbug, és nem is földöntúli dolog, hanem egy megtanulható diagnosztikai eszköz.
  • tisztában vannak azzal, hogy az izmok kőkeményre merevedett „páncélja”, a szomatikus betegség mögött ott lapul a háttérben a lelki ok.
  • szeretnének megismerkedni egy jól bevált módszerrel, rendszerrel, melynek elsajátításával könnyen kielemezhetik, milyen lelki elakadások és gubancok okozzák a kliens alapvető mozgásszervi panaszait.
  • szeretnének egy olyan kommunikációs módszert elsajátítani, melyet alkalmazva a vendégek számára a lehető legtapintatosabban tudnak iránymutatást kínálni.

Ne aggódj – nem kell pszichológusi diploma – a rajzelemzés technikája egyszerű!

Egy rajz – legyen az egy egyszerű vonalrajz, vagy kész műalkotás – rengeteget elárul a vendégedről, mert ha a szájat nem is, a kezet vezeti a tudatalatti. Mondhatni a rajz a testi és lelki folyamatok modellje. Ha ezt a modellt értő szemmel vizsgálod, nagy valószínűséggel meglátod, mely okok vezettek a „rendszerhibához”.

Ugye, te is tapasztalod: már az is rengeteget számít, ha figyelmesen hallgatod a vendéged. Ám a szóbeli kommunikációnál jóval sikeresebb lehet egy rajzos állapotfelmérés, hiszen egyrészt nehéz a lelki bajokról beszélni, másrészt nem is biztos, hogy a vendéged tudatában van annak, miért korlátozzák a fájdalmas izmok, ízületek a testét. Lehet, ő fog a legjobban meglepődni, mert még maga sem ismerte fel eddig, milyen súlyokat cipelt…

Mi a rajz?

A rajz térkép, útmutató, mely elvezet a vendéged izomgöböket okozó lelki gubancaihoz, blokkjaihoz. Ha ismered ezeket a pszichés görcsöket, rögtön rálátást kapsz egy egységre, aki a páciensed. Összefüggéseiben látod majd a működésbeli elakadásokat, rendellenességeket, így kompetensebben és eredményesebben tudod a munkádat végezni.

Ha nem csak masszírozni, hanem érteni is szeretnéd a vendégedet, gyere el a rajzelemző tanfolyamra.

Meglátod, működik!

Már a képzés előtt tesztelheted a módszert, mivel az oktató elkészíti a TE lélekrajz elemzésedet. Ennek kedvezményes ára 5.000 Ft, melynek összege később levonható a képzés díjából, amennyiben részt veszel rajta.

Az 1 napos tanfolyam ára 26.000 Ft, mely tartalmazza a képzés jegyzetét.

Személyes lélekrajz elemzésed ára: 5.000 Ft,
mely összege levonásra kerül a képzés díjából jelentkezés esetén.


Előzetes jelentkezésed, vagy lélekrajz elemzési igényed leadhatod a következő űrlap kitöltésével:


Pósa lélekrajz elemzés

Név *:
Telefonszám *:
E-mail cím *:
Kérlek jelöld be *:

Üzenet:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!