• Masszőr Marketing

  Masszőr Marketing

  A sikeres masszőr vállalkozás marketing alapjai

 • KoroKan masszázs

  KoroKan masszázs

Masszőr képzés, továbbképzés

Senior,Kismama masszázs

 

Tanfolyam időpontja:

2019 október  Budapesten
(pontos időpont márciusban)

Részvételi díj: 34.400 Ft, mely tartalmazza a komplex KoroKan kismamamasszázs marketing anyagait (névjegy, utalványok, bérletek, InfoCard, prospektus, korokan-kismamamasszazs.hu oldalon való megjelenést!)

Előképzettség szükséges: KoroKan Aktív, Junior tanfolyam

 

Ismerd meg, miért érdemes ezeket a szakmai hiánypótló masszázsokat elsajátítanod, egy 8 órás gyakorlati képzés keretében:


KoroKan Senior masszázs

60 év feletti vendégeinknél  gyakori a vérnyomás probléma, keringési, mozgásszervi megbetegedések, melyek sok esetben  kontraindikálják az igazán hatékony masszázs technikákat.

Sőt, biztos te is találkoztál olyan idős vendéggel, akinek, már csak a hason fekvés is problémát okoz, légzési nehézsége lesz, ezért  nem kivitelezhető a masszázs a legproblémásabb váll, hát, derék, csípő tájék kezeléséhez.

A magas oszteoporozis szintén félelmet kelt a masszőrben, a porózusos csontállomány akár egy erősebb fogásra sérülhet, így a kezeléseket kimondottan finom fogásokkal végzik, ami viszont nem hozza meg az elvárt eredményt.

A nyugdíjas évek megélését így megkeseríthetik az egészségügyi problémák.

Ezekre a problémákra lett kifejlesztve a KoroKan Senior masszázs.

 • Ahol az idős vendégednek nem kell levetkőznie.
 • Minden eddiginél hatékonyabban lehet vele izmot lazítani, stresszt és energetikai blokkot oldani.
 • Lényegesen kevesebb a kontraindikált esetek száma.
 • Végzésétől a kezelést végző masszőr egyáltalán nem fárad el, sőt inkább még  energiával tölti fel és ellazítja!
 • Nem szükséges még masszázs ágy sem, ezért ideális mobil masszázshoz is, ahol otthonukba is lehet kezelni a rászorulókat.

Ez a  masszázs technika kivállóan alkalmas nagy testsúlyú (nagy méretű hassal rendelkező, hason fekvésben akadályozott) vendégek, hasi sérvvel rendelkezők, légzési nehézséggel küzdők (asztma, bronchitis, felsőlégúti allergiás tünetek) részére is.

 

 

KoroKan Kismama masszázs

A masszőrök több mint 90 %-a nem tudja vállalni kismama vendégeit, hisz a klasszikus masszázsok ellenjavalltak a várandósság idején.

Az általunk kidolgozott KoroKan Senior masszázs kivitelezési pozíciói és fogásai megegyeznek a KoroKan Kismama  masszázséval. Így nem csak a masszázst kifejezetten igénylő idősebb korú vendégek nagy rétegét tudod majd az új technikával kezelni, hanem a kismamamákat is.

Várandósság alatt a kismama testének majdnem minden szerve megváltozik, hogy támogassa a növekvő magzatot és alkalmazkodjon annak növekvő méretéhez.

A KoroKan Kismama masszázs egy csodálatos támogató terápia, amely átsegíti a nőket ezeken a változásokon és számos, a várandóssággal kapcsolatos tünetet és kellemetlenséget segít enyhíteni, így csökkenti a mindennapos feszültséget és stresszt.

  A Korokan Kismama masszázs 9 jótékony hatása ugyanis:

 • javítja a relaxációt és mély légzést biztosít, ezáltal csökkenti a stresszt és idegességedet,
 • javítja a kedély állapotot,, és jobb alvást biztosít, megszabadíthat az izomgörcsöktől, a kötőszöveti fájdalomtól, főleg a hát lumbális szakaszán, a szeméremízületnél, csípőben és az alsó végtagokban,
 • csökkenti a feszülést a terhelésnek kitett ízületekben, bokában, deréknál, medencénél,
 • javítja a vérkeringést – segítve az anya és a magzat oxigénellátását,
 • elősegíti a nyirokkeringést, csökkenti a kezek, lábak dagadtságát, megelőzi a visszértágulatot,
 • segít stabilizálni a stressz hormonok szintjét,
 • csökkenti a szülés utáni stresszt is.

A KoroKan Kismama masszázs  a várandósok teher-mentesítő masszázsa.

Ez a kismama masszázs is a KoroKan Nemzetközi Oktatási Központ speciálisan kifejlesztett terápiája, melyet 27 országban védjegyeztek már.

A tartozz a szakmailag legképzettebb masszőrök közé, most már Te is megtanulhatod a KoroKan masszázsokat!

 

KoroKan Senior és Kismama masszázs egy 100 fogásból álló, meghatározott koreográfia, egy mindig azonos sorrend alapján végzett speciális masszázsterápia. Egy egyedülállóan komplex, energetikai elemeket is tartalmazó kezelés.

 

Az eredményes vizsgát tanúsító oklevél mellé ajándékba adjuk:

 • Az új szolgáltatásod megismertetését segítő kezdő reklámcsomagot (InfoCard a masszázsról, névjegy, vendégnyilvántartó lap, masszázs utalványok,  plakát grafikai anyagát, melyet önállóan nyomtathatsz a szükséges mennyiségben). 
 • Megjelenést a masszázst bemutató és masszőrközvetítő weblapunkon egy évig. A www.korokan-kismamamasszazs.hu oldalon összegyűjtöttünk minden, a leendő vendégeid számára fontos információt. Itt mindent megtalálnak a KoroKanról és masszőrjeinkről, így rajtunk keresztül is rád találhatnak és ellenőrizhetik, hogy te valóban szakképzett KoroKan Kismama masszőr vagy.

  

Magyarországon évente összesen csak 2 továbbképzést tartunk.


Figyelem, ez fontos! 


Erre a tanfolyamra is teljes pénz visszafizetési garanciát vállalunk
 
– ha nem tetszett a tanfolyam (az első oktatási nap végén), és szerinted, nem érte meg az árát, akkor kérdés nélkül visszafizetjük a teljes összeget neked, amit addig befizettél.

 

Kismama masszázs

Köszönjük jelentkezésed

Kereszt név *:
Családi név *:
Mobil telefon *:
E-mail cím *:
Számlázási név,pontos cím *:
Lakcím *:
Üzenet:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!