Masszőr szakmai képzések, marketing képzések, továbbképzések több mint 10 éve, garanciával!

0126

Kérlek figyelmesen olvasd el a következő oldalt, több letölthető ajándék anyagot helyeztem el. Ezek letöltésésre 3 nap áll rendelkezésedre, utána ez az oldal nem lesz elérhető.
A letöltött anyagok felhasználását csak számodra engedélyezem, így nem adható tovább.


Először is hálásan köszönöm a részvételed, figyelmed a vasárnapi marketing tréningen. Bizom abban, hogy hasznosnak érezted!  A megismert információk segíteni fognak vállalkozásod felépítésében, fejlesztésében, CÉLjaid megvalósításában!

Tudod, ez számunkra dupla felelősség. Mi nem csak "vállalkozók" vagyunk, mi MASSZŐRÖK VAGYUNK - a körülöttünk élő embereknek nagy szüksége van ránk! Most már a Te felelősséged is, hogy tudasd velük: Hello itt vagyok, én vagyok az, aki segíthet rajtad!!!

Az alábbi anyagokkal szeretnélek segíteni, remélem ma már Te is fontosnak érzed a nyilvántartásokat, statisztikáid vezetését. Ezek összesítése mutatja az utat, merre tovább!

Bevételeid nyilvántartása masszázs típusok, és vendégek szerint (első alkalmas, törzsvendég, rendszeretelenül járó, utalvánnyal érkező).

Kérlek vezesd a statisztikád, és havonta összesítsd. Ha ezt szeretnéd évről évre, jól láthatóan vezetni, ajánlom a Pénzügyi tervező füzetemet, melyben 12 hónapig tudod nem csak a bevételeid, de a kiadásaid is megtervezni és vezetni. A Pénzügyi nyilvántartó kék és lila színekben érhető el, ára 3000 Ft+ postaköltség.

Töltsd le MOST:

napi-nyilvantarto-masszor.pdf

Ajándékutalványok, kuponok nyilvántartása:
minden sorszámozott, bármilyen kedvezményt biztosító kuponról, utalványról javasolt nyilvántartást vezetni.
Ajándékutalványról kötelező!Ennek táblázatát nyomtasd ki, minden egyes sorszámozott ajándékutalványt, kupont vezesd is.
Érdemes a kuponokat a nyilvántartás miatt betűvel és számmal ellátni.

Töltsd le MOST:

masszazs_utalvany_berlet_nyilvantarto-1-.xls

kuponnyilvantarto_nyomda_ln.pdf

Vendég adatlap:
minden ÚJ  vendéggel javaslom kitöltened masszázs előtt (pótold a régiekkel is).

Fontos az anamnézis felvétele, tudnod kell, milyen betegségei vannak, voltak, milyen műtéteken esett át, milyen gyógyszereket szed.  

A hátoldalon mindig aláírással igazolja. 

Töltsd le MOST:

vendegnyilvantarto_nyomda_2db_adatvedelmis.pdf

Az itt nyilvántartott adatokat tudod a későbbi kezelésekkor is folyamatosan pótolni, állapot javulást, romlást  vezetni,  kezelési tervet felállítani. Amíg kevés a vendéged, megy ez fejben, de a cél az, hogy minél előbb szükséged legyen rá, mert már nem fogod tudni megjegyezni. Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a vendégek időnként „eltűnnek”, akár évekre is, majd mikor előkerül, nagyon jó dolog, ha  előkeresve tisztában vagy a korábbi állapotával, emlékszel rá!

Az  adatlapon szereplő elérhetőségekre is tudsz rendszeresen  hasznos információkat küldeni, pl. ha derékfájással küzd, tudod, milyen munkát végez, időnként küldhetsz számára releváns cikkeket, új felmérési eredményeket, tanulságokat, melyeket hasznosíthat. Szükséged lesz Adatkezelési tájékoztatóra.

Ismered a születés napját, így meglepheted egy születésnapi ajándékkal. 

A figyelmességed legyen rutinszerű, de ne kötelességből, ….szívből jöjjön!!!


Mivel nem a VIP csomagot választottad, szeretnélek még megajándékozni Anyáknapi és Apáknapi (igen, ez is van!) ajándékutalvány sablonokkal, ...talán ezeket látva meggondolod magad, és utólag kéred a VIP csomagot, melyet most még 3 napig, csak a különbözet megfizetésével kérhetsz. Később ez a lehetőséged elveszik! Így hozzájutsz az összes anyaghoz és a VIP Facebook csoport tagsághoz is. Ennek ára 15.000 Ft.

Töltsd le MOST:

anyaknapiut_lila.jpg

anyaknapiut_zold.jpg

apaknapi-utalvany.pdf



Facebook Posztolás menetrend masszőrök részére kiadvány, mely segít elindulni a profi üzleti oldalad felépítésében. Fogja a kezed, hogy melyik nap miről, mit posztolj. Ötleteket, javaslatokat kapsz tőlem, így nem fog fájni a fejed, hogy csináld?  Amennyiben a kitöltött első munkafüzet lapodat elküldöd nekem, érkezik a folytatás, ami hosszú hónapokra ellát témákkal, feladatokkal, de csak akkor fogom elküldeni számodra, ha csinálod is! Ára: 6.000 Ft+postaköltség

2020-as Masszőr naptár utolsó pár darabja (csak lila!) kedvezményesen, 3800 Ft/db + postaköltség áron rendelhető.


Amennyiben szeretnél csatlakozni a VIP csoporthoz, vagy szeretnél kiadványt rendelni, kérlek töltsd ki a következő űrlapot!

Beérkezése után 3 munkanapon belül küldjük a díjbekérőt e-mailban a megadott e-mail címedre.

Kérlek ne utalj előzetesen az ismert számlaszámra, a kiadványokat a KoroKan Kft biztosítja, így  az általad ismert számlaszám nem megfelelő!!!

Rendelés

Név *:
Telefonszám *:
E-mail cím *:
Számlázási cím *:
Pontos postázási cím (épület, emelet, ajtó), ha eltér a számlázási címtől:
Rendelésem *:




Üzenet:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

 

 

 

 

 

 

 

Kapcsolat

Fekete Ibolya egyéni vállalkozó

Székhely: 9495 Kópháza Ady Endre utca 17. 

Telefon: 0036 20 931 5864

E-mail: info@masszorvagyok.hu


KoroKan Nemzetközi Oktatási Központ Kft.

Székhely: 9485 Nagycenk Gyár utca 56/6.

Telefon: 0036 20 931 5864

E-mail: info@korokan.eu