Masszőr szakmai képzések, marketing képzések, továbbképzések több mint 10 éve, garanciával!

2018

Ezen az oldalon a Lokális marketing terület erősítéséhez biztosítok neked letölthető, nyomtatható, és azonnal bevethető anyagokat a masszőr vállalkozásod fellendítéséhez, ismertebbé tételéhez. A tréningen tanultak szerint ezzel, már éves szinten, két havi kampányod kész is :-)...csak csinálnod kell!

(Kérlek figyelmesen olvasd el, mit, hogyan, mire kell használnod!!! :-D)

A Masszőr marketing tréning után most már tudod, hogy ez miért fontos számodra!!!

A következő időszakban a lokális marketing kiemelt szerepet fog kapni minden, területi ellátást nyújtó kisvállalkozó életében.

Két legfontosabb területre dolgoztam ki Zsófival számotokra azokat az eszközöket, melyek segítségével gyerekjáték lesz a már meglévő vendégeiteket bevonni ebbe a tevékenységbe.
Ráadásul úgy, hogy még élvezni is fogják :-)

Szükséges, hogy legyen Facebook üzleti oldalad, és Google Maps regisztrációd, ahol az én cégem felület ki van már töltve, a térképen megtalálható a vállalkozásod.

A tréningen átadott információk alapján már volt időd a Facebook oldaladra hasznos, és az embereket érdeklő információkat feltöltened, ajánlatokat kidolgoznod. Fontos, hogy ha már egyszer megtalálják, számukra érdekes legyen, és hasznos. A cél a meglévő vendégek bevonásával további vendégek szerzése, a személyes ajánlás révén!

A Facebbok az elmúlt napokban nagy mértékben megváltoztatta a Facebookon a hirdetési, elérési lehetőségeket. Pont azokat preferálják, ahol kialakul egy párbeszéd, értékes információk kerülnek megosztásra. Nagyszerű reklámot csinál neked (és a kedvezménnyel elvesztett masszázs díjadon kívül nincs költsége), a vendégeid ismerősei látni fogják kihez, hová jár masszázsra, ki vagy Te, miben tudsz segíteni!!! Ez most nagyon fontos lett!!

Google Mapsra felkerülést is már volt időd elvégezni, bár van amikor 3-4 hét is szükséges az aktiválásra. A fontos adatok feltöltése, fotók, ajánlatok, információk megléte is fontos. Ha ez még nincs meg, akkor várj vele addig, amíg aktív lesz a jelenléted a térképen. Ezt ma még a cégek csak kis %-a használja profin. Fontos, hogy havonta ott is tudsz kampányt indítani, illetve kommunikálni a már felépített éves kampányaidat.

Az anyagokat ún. biancos formában készíttettem el, hogy igényed, lehetőséged szerint alakítsd.

Ez egy játék, ahol a vendégek különféle kedvezményt sorsolhatnak maguknak, amennyiben támogatják a Facebook vagy a Google maps kampányodat. Kedvezmény mértéke függ, hogy mit vállal, ezt a kampányodat ismertető plakáton mutathatod be számukra.
Ha csak lájkolja az oldaladat 1x húzhat kedvezményt, ha lájkolja és szövegesen értékeli is, akkor 2x húzhat. Ha lájkolja, értékeli, közös fotót veled feltölt és megosztja a saját oldalán, akkor 3x húzhat a kedvezményeket tartalmazó dobozból. A kedvezményeket a következő minimum 50 perces masszázsnál tudja majd igénybevenni.

Készítettünk számodra egy két oldalas lapot, ahol ráírhatod, hány szászalékos kedvezményt tartalmaz a sorsjegy. Javaslom, hogy nyomtass minimum 15 db 10 %-ost, 3 db 20 %-ost és 1 db 30 %-ost.
Ezeket összehajtogatod és egy dobozba, vagy egy nagyobb átlátszó üvegbe helyezed.

A vendég a szerint húzhat kedvezményes sorsjegyet, hogy mit vállal be.

Ugyanez vonatkozik a Google maps bejelentkezésre, értékelésre, vagy közös fotó feltöltésre.

A kedvezmény nyilvántartásához is elkészítettük a kártyát, melyre felírhatod a kedvezmény összegét, és az igénybevehetés dátumát is. Ez fontos, hogy nem majd valamikor, hanem maximum 1 hónapon belül kell felhasználni a kedvezményes lehetőséget!

Jövő héten élő videót indítok a Masszőr Marketing VIP  zárt csoportunkba, ahol megmutatom én hogyan csináltam meg mindezt, ott tehetsz fel kérdést is.

FONTOS!! Ezeket az anyagokat csak TE használhatod, nem adhatod tovább, ezt a jogot fenntartom magamnak. Az anyagokat szerzői jogdíj védelem alá helyeztem, így csak a Te neveddel ellátva használhatod.

Töltsd le az anyagokat, nyomtasd ki!

Facebook lokális marketing anyagaid:

A/4-es és A/5-ös méretben, tetszés szerint használd:
facebook_kampany_level_a4.pdf

facebook_kampany_level_a5.pdf

Kedvezmények nyereményjegye, két oldalasan kell nyomtatnod, majd összehajtogatva helyezed a dobozba, melyekből a vendégek kihúzhatják:
facebook_kampany_sorsolas_szazalek.pdf

facebook_kampany_sorsolas_hatlap.pdf

A kártya, amire ráírhatod a vendégednek, hogy hány %-os kedvezménnyel veheti igénybe legközelebb a masszázst:
facebook_kampany_kartya.pdf

 

Google Maps kampányod anyagai:


g
oogle_maps_kampany_level_a4.pdf

google_maps_kampany_level_a5.pdf

google_maps_kampany_sorsolas_szazalek.pdf

google_maps_kampany_sorsolas_hatlap.pdf

google_maps_kampany_kartya.pdf

Fontos, hogy csináld is!!!

Sok sikert, vendéget! Üdvözlettel: Ibolya

Kapcsolat

Fekete Ibolya egyéni vállalkozó

Székhely: 9495 Kópháza Ady Endre utca 17. 

Telefon: 0036 20 931 5864

E-mail: info@masszorvagyok.hu


KoroKan Nemzetközi Oktatási Központ Kft.

Székhely: 9485 Nagycenk Gyár utca 56/6.

Telefon: 0036 20 931 5864

E-mail: info@korokan.eu