26

Csak korábbi masszőr marketing, vagy KoroKan masszázs tanfolyami résztvevőknek, kérlek ne küld tovább az oldal linkjét, ez zárt körü, limitált számú kedvezményes ajánlat, a még rendelhető utolsó csomagokra (2 db-ra van még elegendő utalványom).

Ha már tudod, hogy kell ez neked, csak görgess az oldal aljára az űrlaphoz és töltsd ki a megrendelőt. Válasz üzenetben azonnal érkeznek a további információk.


Masszázsszalon tulajdonosként mindig tudatos marketingtevékenységgel támogattam vállalkozásomat, így folyamatosan, egész évben könnyedén pótolni tudtam olykor kieső vendégeinket, kollégáimnak folyamatosan tudtam új vendégeket szerezni hirdetési költség nélkül! Sőt, a karácsony miatt kiemelkedő november-decemberi időszakban minden évben több mint egymillió forint extra bevételt szereztünk csak utalvány értékesítésből!

Így az új évet, mindig telt zsebbel és nyugodtan kezdtük.

Neked is van egy, még nem teljesen kihasznált vendégkör bővítési, bevétel növelési lehetőséged, melynek segítségével hétről hétre, hónapról hónapra új vendégeket szerezhetsz egész éven át! Ha jelenleg "telt ház" -zal működsz, később még fordulhat a kocka. Légy résen!

Szeretnék segíteni neked, hogy az idei és a következő években te is  kihozd vállalkozásodból a maximumot! 

Összeállítottunk egy teljeskörű, azonnal használható kibővített VENDÉGKÖNYV - AJÁNDÉKUTALVÁNY ÉRTÉKESÍTÉSI CSOMAGOT, mely tartalmaz:

1. VENDÉGKÖNYV

Utóbbi időben sok masszőr panaszkodott, hogy évek alatt begyűjtött vendégvélemények tüntek el oldalukról. Ha eleged van abból, hogy a Facebook nem a barátod, és az algoritmusok akár évek munkáját törlik ki egyetlen pillanat alatt, veled érzek! Egy-egy névvel vállalt, fényképpel gazdagított vélemény többet ér bármilyen reklámnál, épp ezért olyan értékesek a vendégek sorai. Zárd ki a hibák lehetőségét, kezdj el vendégkönyvet használni most!

 

Válaszd a hagyományos, napjaink sodrásában mégis különleges vendégkönyvünket! Kemény kötésű, fényes felületű, kívül-belül mandalamintás klasszikus kötet, melyben külön helyet biztosítunk a vendég nevének és a bejegyzés időpontjának is. A kézzel írt sorok nosztalgikus hangulatot ébresztenek a vendégben, aki írja, és abban is, aki olvassa azokat!

Védd ki a közösségimédia-oldalak kiszámíthatatlan változásait és menj biztosra!

Miért jó Neked, ha papíralapú mandalás vendégkönyvünket is megszerzed?

➝ Garantáltan megmarad és nem tűnik el váratlanul.

➝ Növeli az exkluzivitás érzetét. Vendégkönyvvel manapság csak múzeumokban és igazán előkelő helyeken találkozunk, így a kötet kihelyezésével te is észrevétlenül emelheted a nívót! A minőségi kivitel és az esztétikus megjelenés csak tovább erősíti a kivételesség üzenetét.

➝ Időről időre témát szolgáltat neked a közösségimédia-felületeken, hiszen a bejegyzéseket, a csatolt fotókat és szelfiket bármikor megoszthatod.

➝ Felkelti a vendégek figyelmét. Helyezd ki a vendégtérbe, így a betérők belelapozhatnak a kötetbe és elolvashatják a véleményeket!

➝ Bármikor előveheted, így mindig a legőszintébb visszajelzésekből töltekezhetsz! Nehéz napokon vagy krízisek idején a pozitív visszajelzések gyűjteménye életmentő lehet számodra, hiszen mindig jó kedvre derítenek és erőt adnak a folytatáshoz!

Egészítsd ki a digitális világod egy saját klasszikussal!

Minden egyes betelt Vendégkönyv egy újabb kötettel gazdagítja életed könyvtárat!

2.  AJÁNDÉKUTALVÁNYOK

A csomag részeként 40 db azonnal felhasználható ajándékutalvánnyal leszel gazdagabb, melyek exkluzív nyomdai és papíripari minőségben kápráztatják el (szó szerint) vendégeidet!

-       20 db luxus minőségű papírra nyomott, matt, selyemtapintású arany  dombornyomott ajándékutalvány (csak lila és kék, a bézs elfogyott), és

-       20 db mindkét oldalán színes, ofszet papírból készült ajándékutalvány,

azaz összesen 40 db igényes és esztétikus, mandalamintás fenséges lila, férfias mélykék, és elegáns arany színben.

Nekem elhiheted, ez a befektetés évről évre kifizetődik, hiszen a megajándékozottakból gyakran, visszatérő vendég és két lábon járó “reklámhordozó” válik.Ismerd meg mi a különbség ajándékutalvány és ajándékutalvány között, mikor nem csak kézbe veszik, hanem viszik is. 

Az utalványok tökéletesek születésnapra és bármilyen alkalomra is!

 

3. TÖRZSVÁSÁRLÓI KÁRTYÁK

Ugye, milyen remek érzés, amikor egy általad kedvelt szolgáltatónál kedvezménnyel, ajándékkal vagy más meglepetéssel köszönik meg vásárlásodat? Tedd boldoggá vendégeidet és díjazd hűségüket törzsvásárlói kártya bevezetésével!

 

Törzsvásárló kártya

Aknázd ki a lehetőségeidet, fejleszd vállalkozásodat és bővítsd ügyfélköröd meglévő vendégeid segítségével! Az ajándékutalvány vásárlásához kötött törzsvásárlói pontgyűjtőkártyák alkalmasak arra, hogy minden megvásárolt ajándékutalványt megháláld vendégeidnek. Öt vásárlás után egy kedvezményes masszázs vagy egy extra szolgáltatás?

Azok, akik ajándékutalványt vásárolnak tőled, kapjanak törzsvásárlói pontokat, melyeket ügyfélköröd telítettségétől függően ajándékokra válthatnak be. A kártyák ajándéktartalmát te fogod meghatározni, úgy, ahogy neked megfelelő!!

Kovácsolj törzsvendégeidből elkötelezett, lelkes és támogató csapatot a tudatos masszázsmarketing segítségével! Vállalkozásodra szabott javaslataimat pedig hallgasd meg az oktatóvideóban!

 

4. SZERENCSEKÁRTYÁK

Az emberek imádnak játszani és szívesen kísértik a szerencsét. Miért ne fordíthatnád mindezt korrekt módon az előnyödre?!

 

Használd ki, hogy mindenki szereti a meglepetéseket és hívd segítségül Fortunát Szerencsekártya-csomag segítségével!

Az egységes, szerencsét hozó zöld színben kapható, arany mandalamintával ellátott kártya exkluzivitást sugároz, hátoldala azonban szabadon alakítható. 

Miért használd a Szerencsekártya csomagot vállalkozásod felpörgetésére?

 • Mert mindenki imád játszani! Amikor kívánunk valamit, vagy a szerencsénket hívjuk segítségül, felpezsdül a vérünk. Izgalomba jövünk, reménykedünk, szinte vadászösztön ébred bennünk, ezt az érzést pedig szinte mindenki szereti.
 • Mert kiváló minőség és igényes kivitel jellemzi. Csak egyszer kell beszerezned, ezt követően évekig használhatod!
 • Mert személyre szabható tartalmat biztosít. Játszhatsz nyílt lapokkal, de árulhatsz zsákbamacskát is! A hátlapon szereplő kedvezmények és ajándékok körét te határozod meg. Használhatod időszakos promócióra, név- és születésnapos, évfordulós vendégeid köszöntésére, vagy más speciális alkalmakra is.

  Szerezd be most, használd éveken át!

 

5. ÉRTÉKESÍTÉSI SZÖVEGEK, melyeket megoszthatsz online felületeiden, reklámjaidban felhasználhatsz. A reklám szövegírás egy külön szakma, nem várható el tőled, hogy ehhez is érts - SZÖVEGÍRÓIM SEGÍTENEK NEKED IS. 

Poszt szövegek, különféle alkalmakhoz igazodva (születésnap, karácsony).
Messenger, SMS üzenet szöveg – különféle variációkkal.

 

6. POSZT KÉPEK a közösségimédia-felületekre szerkesztve

Használd a csomaghoz biztosított, professzionálisan fotózott és grafikus által szerkesztett képeket, vizuális tartalmakat Facebook-, Instagram oldaladon, és kerüld el az olcsó-hatást!

Nem elég csak kiemelkedőnek lenni, annak is kell látszani!

Téged ismeretlenül is támogató szakemberek: Anna és Blanka szövegírás, Tamás, Zsófi és Evelin grafikusok, Imi nyomdaipari szakember,  Gábor onlinemarketing tanácsadóm. Hálás vagyok a gördülékeny együttműködésért velük!

Gondolkozz előre, dolgozz jövőre - segítünk!

7. A legvégén érkezek én, OKTATÓ VIDEÓKKAL, ahol részletesen megismertetem veled, mire kell figyelned, mit kell tenned, hogy TE is a lehető legtöbb ajándékutalványt értékesítsd az idén karácsonykor, és a következő években,  tavasszal, nyáron, ősszel és télen! Ezt csak egyszer kell JÓL elsajátítanod!!!

Mint látod, mindenre gondoltam, maximálisan komplex, vállalkozásodat erősítő csomagot állítottam össze!
Az anyagok egy része évekig használható, azaz csak egyszer kell beszerezned.


Nézd át még egyszer röviden, pontosan mit tartalmaz a csomag, és az űrlap kitöltésével rendeld meg. 

 • 1 db Keményfedeles VENDÉGKÖNYV - 4.800 Ft,
 • 3D matt, arany-ezüst dombornyomott exkluzív ajándékutalvány (csak lila és kék, a bézs elfogyott) 20 db és Ofszet fényes műnyomott utalvány 20 db, összesen 40 db , értéke 15.000 Ft,
 • 20 db törzsvásárló kártya – értéke 1.600 Ft,
 • 12 db arany nyomott szerencsekártya – értéke 3.000 Ft,
 • Poszt, Messenger, SMS üzenet szövegek, különféle alkalmakhoz igazodva (születésnap, karácsony, egyéb alkalmak) –  értéke 18.000 Ft,
 • Grafikus által szerkesztett posztképek, fejléc képek Facebookra, Instagramra, születésnapra, karácsonyra – értéke 12.000 Ft.
 • Utalvány értékesítések módszertanának online oktatása - értéke 6.200 Ft.

Ennek a komplex anyagnak a teljes ára: 60.600 Ft.

Melyet most még az első nyomtatásból  bevezető áron 40.600 Ft-ért rendelhetsz meg 2022. február végéig.

Jelenleg nem rendelhető, rövidesen érkezik a 2022. karácsonyi ajánlat.