bakonybel

Szia, üdvözöllek a Bakonybéli "elvonulásunk" program oldalán.

Itt osztok meg veled minden információt, kérlek olvasd el figyelmesen:

2 éjszaka szállással, péntek és szombat, 2 ebéddel. Vasárnap délelőtt indulunk haza (vagy jó idő esetén még egy közös program kirándulás, vagy Zirc).

Helyszín:
Bakonybél Szent Maurícius Monostor Vendégháza

Szent Gellért tér 1. (a templom bejárata mellett jobb oldalon a kapun be a bolthoz, és ott lehet érdeklődni. A bejárat a vendégházhoz a közös udvarról lehetséges.)

Program részvétel díja: 25.000 Ft, készpénzben, helyszínen fizetendő.

Kérlek ha úgy érzed, valamiért nem tudnál jönni, most jelezd számomra, még tudok a helyedre esetleg jelentkezőt. A szállás, étkezés már fizetve, így nem megoldható ha előtte 1-2 nappal mondod le!

Érkezés november 8-án, pénteken 12 órától, a Monostor területén lévő  boltban találkozunk, ebéd 12:45-kor. Ha később érsz oda, éthordóban eltesszük, így az ebéded biztosított. Kérlek jelezd ma, ha húsmentes ebédet kérsz, azt is tudnak biztosítani, csak november 4-éig jeleznem kell.

Egyébként a monostor szakács nénije főz isteni (itt aztán szó szerint is :-) ) ebédet. Szombaton is lesz ebédünk.
Parkolás a környékenaz utcán lehetséges.
Falusi élelmiszer bolt szemben 100 méterre. Reggeliről, vacsoráról magunk gondoskodunk. A vendégházban 2-3 ágyas fürdőszobás szobák vannak. Közös nagy, jól felszerelt konyhával, étkezővel. Hűtőszekrények vannak, tűzhely is edényekkel. Bármi finomat hozhatsz magaddal - megesszük :-) 

Pénteken a közös program az ebéddel kezdődik, szobák elfoglalása. Az épület mögötti csodaszép arborétumban csendes sétával folytatódik.

Majd 15 órától számadás :-) beszélgetés, tapasztalat csere a 2019-es masszőr vállalkozói tevékenységedről, marketingedről.
Megtervezzük a 2020-as évet, és kidolgozunk 2-3 kampány tervet részletesen, közösen.
Gyűjtsd kérdéseidet, kéréseidet - lesz időnk vele foglalkozni.

Mivel egy Monostorban leszünk, így adva a lehetőség, hogy csatlakozzunk a szerzetesekhez a közös imához is. Ez egy jó lehetőség az elcsendesedésre, megtapasztalni az Monostor nyugtató energiáját.
A szerzetesek boltjában egyébként isteni sör is kapható, sok egyéb más isteni termékkel, szóval tényleg isteni lesz a környezet!

Péntek este beszélgetés, esetleg cseremasszázs...kinek, mihez lesz kedve.

Szombat délelőtt hozott anyagból közös reggeli. Majd időjárástól is függő program. Ha  nem esik nagyon, a közelben kirándulunk ebédig, közben beszélgetünk - masszőr marketingről :-) Kérlek hozz magaddal ehhez szükséges vízálló ruhát, túracipőt. Leginkább csak ezekre lesz szükség egyébként is :-) 
Hozz íróeszközt, füzetet a jegyzeteléshez.

Szombati ebéd közösen szintén a Monostorban - utána egy óra pihenés, séta az arborétumban.

14 órától érkezik következő vendégünk Pósa Ferenc. Ő egy igazán izgalmas lehetőséget hoz magával - a LÉLEKRAJZ elemzést.
Mivel ez a program lehetőség kihirdetésekor nem volt ismert számomra sem, így most tudok róla hírt adni. Feri elkészíti személyesen a TE lélekrajz elemzésedet is, azonban ennek díja 5000 Ft kedvezményesen. Az elemzés díja levonható lesz a 2020-ban induló masszőröknek szóló képzésének díjából, ...ha megtetszik, és szerintem meg fog tetszeni. Bevallom, nekem már csinált, és elképesztő!!!! Ismersz, nem vagyok egy elképedő fajta :-) 
Lélekrajz elemzés képzéséről itt találsz bővebb infót a honlapon:
https://www.korokanmasszazstanfolyam.hu/lelekrajz-elemzes/

Kérlek az űrlapon majd jelezd, hogy kéred, nem kéred, tudjon vele számolni, akár előzetesen elkéri befotózva a rajzodat, hogy gördülékenyebb legyen a program.

Neten rákereshetsz Feri oldalára, sztem nagyon hasznos beszélgetős szombat délutánunk lesz - ami leginkább az önismeretünket fogja támogatni, ami szerintem elengedhetetlen a sikeres vállalkozói léthez!
Pósa Ferenc honlapja itt:
http://www.posa.hu

Vasárnap közösen elkészítjük a reggelinket és a csapat döntése alapján még pár óráig együtt maradunk. Opció lehet a Zirci apátság megtekintése. Tavasszal jártam ott, csodaszép a könyvtár, kincstár és maga a templom is. Ha még nem jártál ott, sztem nem szabad kihagyni.

Kérlek írd meg nekem ha gépkocsival érkezel az útirányod, és ha tudok valakit csatlakoztatni hozzád, értesítlek. Ha társulnál autóba kérlek írd meg milyen irányból érkezel.

Kis türelmet kérek, legelőbb jövő héten hétfőn-kedden lesz lehetőségem foglalkozni a folytatással, akkor fogok tudni válaszolni kérdésedre...addig még KONFERENCIAAAAAAA :-)

Az űrlapot kérlek töltsd ki: