face

Ezen az oldalon az úgynevezett Lokális marketing terület erősítéséhez biztosítok neked letölthető, nyomtatható, és azonnal bevethető anyagokat a masszőr vállalkozásod fellendítéséhez, ismertebbé tételéhez.

Ez az anyag a Masszőr Marketing tréning résztvevőinek készült, most kivételesen betekintést és használatot biztosítok számodra egy kampány anyagba. A tréningen sok hasznos eszközt, lehetőséget mutatok be, és biztosítom hozzá a segédanyagokat is!

Kérlek figyelmesen olvasd el, mit, hogyan, mire kell használnod!!! :-D

Kampány témája: meglévő vendégeidet kedvezmény nyerési lehetőséggel, a Facebook üzleti oldalad reklámozására felkérni.

A tréningen elhangzott mit és miért kell a Facebookon megosztanod és mi az, amit szigorúan tilos.
Rengeteg újítást vezetett be a Facebook az elmúlt két hétben,  több tízezres oldalak fognak lassan megszünni.
Nekünk kisvállalkozóknak, viszont kedvezni fog az új rendszer :-)

A következő időszakban a lokális marketing kiemelt szerepet fog kapni minden, területi ellátást nyújtó kisvállalkozó életében.

Két legfontosabb területre dolgoztam ki Zsófival azokat az eszközöket, melyek segítségével gyerekjáték lesz a már meglévő vendégeiteket bevonni ebbe a tevékenységbe: Facebook és a Google Maps.
Ráadásul úgy, hogy még élvezni is fogják :-)

Szükséges, hogy legyen Facebook üzleti oldalad. Hasznos tartalmakkal folyamatosan frissítve!
Most számodra csak a Facebook oldalhoz tartozó anyagokat adom át.

A kampány célja a meglévő vendégek bevonásával további leendő vendégek elérése, szerzése, a személyes ajánlás révén!

Nagyszerű reklámot csinál neked (és a kedvezménnyel elvesztett masszázs díjadon kívül nincs költsége), a vendégeid ismerősei látni fogják kihez, hová jár masszázsra, ki vagy Te, miben tudsz segíteni!!! Ez nagyon fontos!!!

Korlátozott ideig használd, vagy amíg minden hozzádjáró vendégednek legalább egyszer nem ajánlottad fel. Kezd a bevállalósabbakkal....hagy lássák majd a többiek....bátrabbak lesznek a közös fotóhoz is (a tréningen erről még szó esik, milyen előnyt szerezhetsz a közös fotókkal és az hol, hogyan), amit neked is kötelességed lesz megosztani mindegyik oldaladon.
Az üzletin és a privát oldaladon is. Frappáns, vidám szöveget írj hozzá :-)Az anyagokat ún. biancos formában készíttettem el, hogy igényed, lehetőséged szerint alakítsd.

Ez egy játék, ahol a vendégek különféle kedvezményt sorsolhatnak maguknak, amennyiben támogatják a Facebook kampányod. Kedvezmény mértéke függ, hogy mit vállal, ezt a kampányodat ismertető plakáton mutathatod be számukra.

Kedvezményt nyerő játék menete:
Vendég nálad, telefont elő, Facebook fiókjába lépjen be. Ha csak lájkolja az oldaladat 1x húzhat kedvezményt, ha lájkolja és szövegesen értékeli is, akkor 2x húzhat. Ha lájkolja, értékeli, közös fotót veled feltölt és megosztja a saját oldalán, akkor 3x húzhat a kedvezményeket tartalmazó dobozból.
Az így nyert  kedvezményeket a következő, minimum 50 perces masszázsnál tudja majd igénybevenni.

Készítettünk számodra egy két oldalas lapot, ahol ráírhatod, hány százalékos kedvezményt tartalmaz a sorsjegy. Javaslom, hogy nyomtass minimum 15 db 10 %-ost, 3 db 20 %-ost és 1 db 30 %-ost.
Ezeket összehajtogatod és egy dobozba, vagy egy nagyobb átlátszó üvegbe helyezed. Hátoldalon vannak a kisszivecskék, azokat hajtogas kívülre!

A vendég a szerint húzhat kedvezményes sorsjegyet, hogy mit vállal be.

 

A kedvezmény nyilvántartásához is elkészítettük a kártyát, melyre felírhatod a kedvezmény %-át, és az igénybevételi dátumát is. Ez fontos, hogy nem majd valamikor, hanem maximum 1 hónapon belül kell felhasználni a kedvezményes lehetőséget - és tartsd is be!
Maximum még egy kedvezményt adhatsz, hogy ezt a kártyát tovább ajándékozhatja a kedvezménnyel.

Jövő héten élő videót indítok a Masszőr Marketing VIP  zárt csoportunkba, ahol megmutatom én hogyan csináltam meg mindezt, ott tehetsz fel kérdést is .......- azaz sajnos Te nem, ahhoz a tréningen részt kell venned :-)

FONTOS!! Ezeket az anyagokat csak TE használhatod, nem adhatod tovább, ezt a jogot fenntartom magamnak. Az anyagokat szerzői jogdíj védelem alá helyeztem, így csak a Te neveddel ellátva használhatod.

Töltsd le az anyagokat, nyomtasd ki!

Facebook lokális marketing anyagaid:

A/4-es és A/5-ös méretben, tetszés szerint használd:
facebook_kampany_level_a4.pdf

facebook_kampany_level_a5.pdf

Kedvezmények nyereményjegye, két oldalasan kell nyomtatnod, majd összehajtogatva helyezed a dobozba, melyekből a vendégek kihúzhatják:
facebook_kampany_sorsolas_szazalek.pdf

facebook_kampany_sorsolas_hatlap.pdf

A kártya, amire ráírhatod a vendégednek, hogy hány %-os kedvezménnyel veheti igénybe legközelebb a masszázst:
facebook_kampany_kartya.pdf

 

Ugyanez a Google cégedre, minden anyag egyezik a Facebook kampányéval, csak értelemszerűen itt a Google térképen kell értékelni:

google_maps_kampany_2018_jan.jpg

google_maps_kampany_level_a4.pdf

google_maps_kampany_level_a5.pdf

google_maps_kampany_sorsolas_hatlap.pdf

google_maps_kampany_sorsolas_szazalek.pdf

google_maps_kampany_kartya.pdf
Fontos, hogy csináld is!!!

Sok sikert, vendéget! Üdvözlettel: Ibolya