Masszőr szakmai képzések, marketing képzések, továbbképzések több mint 10 éve, garanciával!

gmbencevel


Gazdag masszőr online tréning a vállalkozásod fellendítéséért, több új vendég szerzésért, és a  több bevétel eléréséért!


Miért érdemes részt venned rajta?

A legfontosabb: mert már bizonyított, országosan több tucat kolléga vett részt az elmúlt hónapban a programban, és kivétel nélkül, mindenkinél működött!

Egyedülálló módon, step by step  fogjuk a kezed a program időtartama alatt:
- részletes leírást kapsz a feladatokról.
-videón elmagyarázzuk mit  kell tenned az általunk már kidolgozott, számodra átadott anyagokkal.
-napi kapcsolattartás, folyamatos segítség a  zárt Facebook csoportban, ahova felveszünk.


Miért exkluzív?

Limitet húztunk,
 nem csak a résztvevők számában, de a vállalkozások földrajzi elhelyezkedése szerint is. 
Nem szeretnénk  ha egymással kellene versenyeznetek adott településen a következő hetekben, így az adott település lakosság számához határoztuk meg a lehetséges vállalkozói részvételi létszámot. 
Jelenleg vannak  már olyan települések, ahonnan további résztvevőt pár hónapig nem fogadunk. 


A program 6 leckéjének témái:

 1. Megismered, hogyan lehetsz a vendégeid mentalistája, gondolatolvasója, és hogyan erősítheted elkötelezettségüket irányodban.
  Sőt, nem csak eláruljuk a módszert, segítünk a kivitelezésben is.
  Amint tudjuk a neved/vállalkozásod nevét, előkészítjük neked
   a személyedhez és vállalkozásodhoz kapcsolódó piackutató profi eszközöd, neked csak továbbítanod kell jelenlegi vendégeidnek.

 2. Segítünk kitűzni a célodat,  megtervezni, milyen stratégia mentén biztosítsd be a kívánt forgalmadat és hogyan szerezz új vendégeket.
   
 3. Megkapod a már letesztelt Facebook hirdetés anyagait, azaz a pontos szöveget, a szükséges fotó elkészítéséhez a pontos instrukciókat, a hirdetés mechanizmusát, melyek az új vendégek szerzését biztosítják.
  De nem csak átadjuk, segítünk beüzemelni is.
   Ehhez azonban közösségi média hirdetési keretre lesz szükséged, mely összegét a tréning díja nem tartalmazza. 7 napos időtartamot javaslunk, napi 1500 Ft-os kerettel, így az egy hetes költséged várhatóan 10.500 Ft. Azonban voltak kollégák, akiknél már az első 1-3 napban olyan sikeres volt a hirdetés, hogy le kellett állítaniuk, mivel 50-nél több időpont foglalás érkezett be, így a hirdetési költség is csak 3000-4000 Ft volt. Ha nem az elsők közt leszel a környékeden, aki ezt használja, akkor csak nézni tudod  amint konkurenciád óriási előnyre tesz szert, ...veled szemben.

 4. Átadjuk az ellenálhatatlan, visszacsábítási ajánlatod pontos szövegét, melyet neked csak továbbítanod kell útmutatásunk szerint, a korábban már nálad járt, de aktuális időponttal nem rendelkező vendégeid részére. Ezzel az eszközzel tudod maximalizálni a régóta nem látott vendégek új időpont foglalását. Neked nem csak az új vendégek szerzésével kell foglalkoznod, fontos, hogy az időközben elvesztett vendégeket is tudd újra aktiválni.

 5. Hűséges vendégeid legfontosabb „mozgatórugója”
  Hogyan növeld ingyenes (hirdetési költségmentes) eszközökkel elkötelezettségüket? Hogyan tudod motiválni az első alkalommal, vagy a régóta nem látott újra visszatérő vendéget a gyakoribb masszázs igénybevételére? Megismered mindezeket, és azt is, milyen egyszerű eszközzel tudod  támogatni a továbbajánlásod gyakoriságát, eredményességét.

 6. Megismerkedsz az eredményes Partner marketing kivitelezésének titkaival, és ehhez még az eszközöket is átadjuk neked. Célcsoportra fogalmazott szórólapokat készítettünk neked. Mindehhez profi,  kész  grafikákat biztosítunk, neked csak a nevedet, elérhetőségeidet kell ráírnod és már nyomtathatod is.

 

Most már  látod, sok a „személyre szabott” része ennek az új
együttműködésnek, így tényleg limitált az a létszám, melyet vállalni tudunk. Az előzetes jelentkezések szerint (ebben Te is szerepelsz) a júliusi 1-én induló csoport létszáma már be is telt. Ha erről lemaradsz, már csak a később induló csoporthoz tudsz kapcsolódni. Ezzel időt, és pozíciót veszthetsz!

Mit érdemes tudnod még tréning programunkról?

Létrehoztunk egy zárt Facebook csoportot, ahova felveszünk.
Itt találod belépés után a 6 darab leckét és az azokhoz kapcsolódó videót is.

Ezeket tetszés szerinti ritmusban dolgozhatod fel, azonban javasoljuk, hogy az első 3 leckét maximum egy héten belül csináld meg. A többi anyagot majd ahogy lesz időd, mivel itt már elkezdenek érkezni az új vendégek!!!!

Zárt csoportunkban már veled lesznek a változásra, fejlődésre is kész kollégáid, akikkel aktívan támogathatjátok egymást (az előző csoport beszélgetéseiből láthatod a képernyő fotókat!).

Most kiemelten fontos lesz a jelenléted az egyéni és  a csoportmunkában is.

Szeretnénk, ha a programban résztvevők mindegyike sikeres
lenne vállalkozásának fejlesztésében, ezért egyéni  konzultációs lehetőséget is biztosítunk. Az időnk korlátozott, emiatt korlátozott  a résztvevők száma.

Növekedés eléréséhez változásra van szükséged. Semmi nem fog változni, ha TE nem változtatsz a megszokott dolgaidon! 

Készen állsz a VÁLTOZÁSRA?

Gyere és csatlakozz zártkörű közösségünkhez, ahol elmondjuk és megtanítjuk, amire a következő hetekben, hónapokban szükséged lesz:

 • Profi szintre emeljük a masszőr vállalkozásod marketingjét, mely hosszú időre meghatározza az eredményeidet, profitodat – így a bevételed, pénzed.
 • Vállalkozói tudatosságod is magasabb szintre emeljük, ezáltal a munka-magánélet egyensúlyát fogod tudni jobban szabályozni.
 • Marketing rendszered teljesebbé válik, így külső körülmények kevésbé lesznek hatással rá, jövedelmed kiegyensúlyozottabb lesz.


Mibe fog mindez kerülni neked?

A Válság menedzser  komplex programban való részvételed, ami tartalmazza a fent felsorolt összes lehetőséget, a személyes konzultációkkal együtt  26.800 Ft mindössze! 
A felsorolt tematikák között több olyan is szerepel, ami csak egyedül ennél többet ér. Hány óra alatt keresed meg ezt a pénzt? Mi több mint száz órát dolgoztunk a program összeállításán.


Jelenleg vannak  már olyan települések, ahonnan további résztvevőt nem fogadunk pár hónapig. Erről értesítünk, az űrlap beküldése után.


Kérlek töltsd ki az jelentkezési űrlapot,  azonnal küldjük a további információkat. Amennyiben nem érkezik meg, kérlek jegyezd fel most a telefonszámom, és hívj: 06209315864-es számon.

A tréning létszáma betelt, már csak a következőre tudsz jelentkezni, amely 2020. július 15-én indul.

Gazdag masszőr 07.15.

2020.07.15. online tréning

Név *:
Telefonszám (formátum: 36209315864) *:
E-mail cím *:
Számlázási név, cím, adószám (adószám hiányában személy nevedre állítjuk ki a számlád) *:
Vállalkozásod településének irányítószáma *:
Vállalkozásod település neve *:
Facebook privát oldalad pontos neve *:
Facebook üzleti oldalad elnevezése:
Üzenet:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

 

aa

Kapcsolat

Fekete Ibolya egyéni vállalkozó

Székhely: 9495 Kópháza Ady Endre utca 17. 

Telefon: 0036 20 931 5864

E-mail: info@masszorvagyok.hu


KoroKan Nemzetközi Oktatási Központ Kft.

Székhely: 9485 Nagycenk Gyár utca 56/6.

Telefon: 0036 20 931 5864

E-mail: info@korokan.eu