gmo

Akár Budapesti, akár vidéki masszőr vagy, szerintem nem akarsz kimaradni ebből!

Gyorsan, egyszerűen, sok új vendéget tudsz szerezni segítségünkkel pár napon belül! Garantáljuk!


Közel  150 masszőr már csatlakozott eddig az országos programunkhoz. A program célja a nyári szabadságolások, korona vírus utóhatása miatti lecsökkent vendégszám pár nap alatti gyors megnövelése, sok új vendég szerzése - profi marketing eszközökkel, melyeket tálcán kínálunk, és neked csak követned kell a részletes útmutatónkat.

Kivétel nélkül, aki pontosan követte az útmutatásunkat minimum 20 új vendég időpontfoglalás érkezett be, de több helyen ennél jóval több, megközelítette a 100-at is!!!

Volt, akinek le kellett állítani a kampányát, mivel nem tudott már több időpontot adni!
Többeknek  most sikerült feltölteni az eddig üres délelőtti, kora délutáni időpontjait...hetekre előre!

Egyedülálló módon, step by step  fogjuk a kezed a program időtartama alatt:
- részletes leírást kapsz a feladatokról.
-videón elmagyarázzuk mit  kell tenned az általunk már kidolgozott, számodra átadott anyagokkal.


Exkluzív limitált résztvevői szám:

Limitet húztunk,
 nem csak a résztvevők számában, de a vállalkozások földrajzi elhelyezkedése szerint is. 
Nem szeretnénk  ha egymással kellene versenyeznetek adott településen a következő hetekben, így az adott település lakosság számához határoztuk meg a lehetséges vállalkozói részvételi létszámot. 
Jelenleg vannak  már olyan települések, és környékek (Budapest pár kerülete), ahonnan további résztvevőket már  nem fogadunk.
Azonban még jelentkezhetsz 12  megyeszékhelyekről, és a vidéki városok közel 70 %-ából. Falvaknál is van már piros zóna, azaz esetleg nem tudjuk fogadni a jelentkezésed.

Küldd el most  jelentkezésed, és 1 napon belül válaszololunk.


A program 6 leckéjének témái:

 1. Megismered, hogyan lehetsz a vendégeid mentalistája, gondolatolvasója, és hogyan erősítheted elkötelezettségüket irányodban.
  Sőt, nem csak eláruljuk a módszert, segítünk a kivitelezésben is.
  Amint tudjuk a neved/vállalkozásod nevét, előkészítjük neked
   a személyedhez és vállalkozásodhoz kapcsolódó piackutató profi eszközöd, neked csak továbbítanod kell jelenlegi vendégeidnek. Átlagosan csak ezzel az eszközzel, ami NEM kerül semmibe, 4-8, de volt akinek közel 20 új időpont foglalása lett a régi, az utóbbi időben elmaradt vendégei részéről.

 2. Segítünk kitűzni a célodat,  megtervezni, milyen stratégia mentén biztosítsd be a kívánt forgalmadat és hogyan szerezz új vendégeket.
   
 3. Megkapod a már letesztelt Facebook hirdetés anyagait, azaz a pontos szöveget, a szükséges fotó elkészítéséhez a pontos instrukciókat, a hirdetés mechanizmusát, melyek az új vendégek szerzését biztosítják.
   7 napos időtartamot javaslunk, napi 1500 Ft-os kerettel, így az egy hetes költséged várhatóan 10.500 Ft. Azonban voltak kollégák, akiknél már az első 1-3 napban olyan sikeres volt a hirdetés, hogy le kellett állítaniuk, mivel 50-nél több időpont foglalás érkezett be, így a hirdetési költség is csak 3000-4000 Ft volt. Ha nem az elsők közt leszel a környékeden, aki ezt használja, akkor csak nézni tudod  amint konkurenciád óriási előnyre tesz szert, ...veled szemben.

 4. Átadjuk az ellenálhatatlan, visszacsábítási ajánlatod pontos szövegét, melyet neked csak továbbítanod kell útmutatásunk szerint, a korábban már nálad járt, de aktuális időponttal nem rendelkező vendégeid részére. Ezzel az eszközzel tudod maximalizálni a régóta nem látott vendégek új időpont foglalását. Neked nem csak az új vendégek szerzésével kell foglalkoznod, fontos, hogy az időközben elvesztett vendégeket is tudd újra aktiválni.

 5. Hűséges vendégeid legfontosabb „mozgatórugója”
  Hogyan növeld ingyenes (hirdetési költségmentes) eszközökkel elkötelezettségüket? Hogyan tudod motiválni az első alkalommal, vagy a régóta nem látott újra visszatérő vendéget a gyakoribb masszázs igénybevételére? Megismered mindezeket, és azt is, milyen egyszerű eszközzel tudod  támogatni a továbbajánlásod gyakoriságát, eredményességét.

 6. Megismerkedsz az eredményes Partner marketing kivitelezésének titkaival, és ehhez még az eszközöket is átadjuk neked. Célcsoportra fogalmazott szórólapokat készítettünk neked. Mindehhez profi,  kész  grafikákat biztosítunk, neked csak a nevedet, elérhetőségeidet kell ráírnod és már nyomtathatod is.

 

Mit érdemes tudnod még tréning programunkról, hogy zajlik?

Létrehoztunk egy zárt Facebook csoportot, ahova felveszünk.
Itt találod belépés után a 6 darab leckét és az azokhoz kapcsolódó videót is.

Ezeket tetszés szerinti ritmusban dolgozhatod fel, azonban javasoljuk, hogy az első 3 leckét maximum egy héten belül csináld meg. A többi anyagot majd ahogy lesz időd, mivel itt már elkezdenek érkezni az új vendégek!!!!

Mibe fog mindez kerülni neked?

A Válság menedzser  komplex programban való részvételed, ami tartalmazza a fent felsorolt összes lehetőséget:  39.800 Ft mindössze! 

A felsorolt tematikák között több olyan is szerepel, amely csak egyedül ennél többet ér. Hány óra alatt keresed meg ezt a pénzt? Mi több mint száz órát dolgoztunk a program összeállításán, videó felvételén.


Mint írtuk, vannak  már olyan települések, ahonnan további résztvevőt nem fogadunk. Erről értesítünk, az űrlap beküldését követően.


Kérlek töltsd ki az jelentkezési űrlapot,  azonnal küldjük a további információkat. Amennyiben nem érkezik meg, kérlek jegyezd fel most a telefonszámom, és hívj: 06209315864-es számon.

 

Sajnálom erre a tréningre már nem tudsz jelentkezni.

.