Halász Nándor

2x1 nap  szakmai továbbképzés fejlődni vágyó svéd masszázs fogásait alkalmazók részére2020. január 18-19. Budapest Hercegprimás utca

2020. február 8-9. Budapest Hercegprimás utca

Napi részvételi ár 15.000 Ft/nap, mindkettő napon való részvétel esetén kedvezményesen 25.000Ft/ 2 nap.

A bensőséges hangulatú, műhelymunka jellegű masszázsképzésen várlak, ha:

 • szeretnéd jobban megismerni az „ellenséget”, azaz szeretnél elméleti és gyakorlati tapasztalatot szerezni a nyak-vállöv, csípő-derékproblémákat illetően. Ezek ugyanis a leggyakoribb páros-problémák, melyekkel a kliensek felkeresnek bennünket.

   
 • nem vagy biztos a tudásodban – mert a baj nem abból sarjad, ha valamit nem tudunk, viszont problémát, eredménytelenséget okoz, amikor úgy dolgozunk, hogy nem vagyunk biztosak abban, hogy JÓL segítünk. 
   
 • Fontos számodra a saját egészséged is, szeretnél számodra ideális pozíciókat megtanulni, és úgy  használni tested, karod, ujjaid - hogy fájdalmak, betegségek kialakulása nélkül segíthess másokon.

Halász Nándor gyógymasszőr vagyok (több éves klinikai tapasztalattal), craniosacral_flow, ICD terapeuta.

Öt éve nyitottam meg saját masszázsstúdiómat. A gyógymasszázs mellett keleti masszázstechnikákat is alkalmazok, illetve testorientált pszichoterápiával foglalkozom. Egy masszőr vagyok, aki test és lélek egységében hisz és ennek tudatában szolgálja a klienseit.

A munkám gerincét a test és a lélek együttes kezelése alkotja. Tudom, problémáknak van lelki háttere, melyet ha nem oldunk meg, nem beszélhetünk gyógyulásról, csak ideig-óráig tartó állapotjavulásról.

A képzés tematikája

1.nap - Nyak-vállöv problémái, testi, lelki hátterük, kezelésük.

 • Szédülés.
 • Fülzúgás.
 • Fejfájás.
 • Nyaki porckorongsérv.
 • Karba, hátba, mellkasba sugárzó fájdalom.
 • Befagyott váll.
 • Ferdenyak.

 2. nap -Csípő-derék problémái, testi, lelki hátterük, kezelésük.

 • Lumbágó.
 • Porckorongsérv.
 • Lábba, csípőbe sugárzó fájdalmak.
 • Ülőideg-károsodás.
 • Csípőkopás.
 • Cranio-fogások.
  Megtanulunk néhány egyszerű ám hatékony fogást, melyekkel sikeresen lazíthatjuk el az adott terület fascia-hálózatát, és melyek azokban az esetekben is alkalmazhatóak, amikor a masszázs ellenjavalt.

 

Gyere el, és ráláthatsz az összefüggésekre – később bármikor, bárhol előhívhatod ezeket, amikor szükséged lesz rá.

A tanfolyamon nagy hangsúlyt fektetünk az adott testterület anatómiai felépítésére, az itt kialakuló leggyakoribb fájdalmak, betegségek elemzésére. A gyakorlati részben a konkrét kezelést ismerjük meg: masszázzsal, nyújtással egy-egy könnyen elsajátítható és hatékony fogás betanulásával bő ízelítőt és remek eszköztárat kapsz craniosacral terápiából.

Oldd a lelked…

Mindkét napon mozgásmeditációval kezdünk. A mozgásmeditáció célja nem más, mint ráébredni, hogy fogantatásunktól kezdve kincset birtoklunk. Ez a kincs a saját testünk, érte felelősséggel tartozunk. Éppen ezért fel kell ismernünk, meg kell értenünk, majd fel kell oldanunk saját testi-érzelmi blokkjainkat.

… oldd a tested – JÓL!

Rendkívül fontos az is, hogy masszőrként úgy tudd használni a tested, hogy ismerd saját test adottságaidat, korlátaidat és azokat az technikákat, melyek az ideális, optimális masszírozáshoz kellenek. Mert ha nem vigyázol saját magadra, amikor masszírozol, lehet, hogy a vendégeden segítesz, viszont magadnak ártasz. 

A képzés után gyakorlati tapasztalatokban, elméleti tudásban és lelkiekben gazdagodva magabiztosabban, felszabadultabban és hatékonyabban fogsz segíteni önmagadon és azokon, akik tőled várják az enyhülést.

Tanulj, tapasztalj, gyakorolj, fejlődj!

Kurzusumra garanciát vállalok, ha elégedetlen lennél, az  első szünetben közlöd, és az addig befizetett díjadat kérdés nélkül visszafizetem, és barátokként válun el.

Napi részvételi ár 15.000 Ft/nap, mindkettő napon való részvétel esetén kedvezményesen 25.000Ft/ 2 nap.

Várlak a masszázskurzusomon,

jelentkezz most!

Halász Nándor képzése

Név *:
Telefonszám *:
E-mail cím *:
Melyik napon szeretnél részt venni *:


Képzés időpontja *:
Számlázási cím *:
Üzenet:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

 

Halász Nándor elérhetősége:  +36 70 249 0346 vagy halasznandor@gmail.com