Kismama-senior online

KoroKan kismama-, senior masszázs továbbképzés online

JELENTKEZÉSI ŰRLAP AZ OLDAL ALJÁN

KoroKan Kismama és Senior képzés díja 2022. július 1-től 54.600 Ft-ra emelkedik, addig 38.400 Ft.

A KoroKan Kismama masszázs ugyanúgy, mint az Aktív, Junior masszázsunk,  meghatározott koreográfia, sorrend alapján végzett masszázskezelés, melyet speciális, stabil oldaltfekvő pozícióban végzünk a mama és a magzat védelmében.

Kismamamasszázs, nem csak kismamáknak?!

senior idősebb korosztály mellett ideális minden olyan vendégednek, aki erős derékfájással érkezik, és/vagy nem tud hasra feküdni, vagy legalábbis kényelmetlen ez a pozíció a számára. Mert például az átlagnál nagyobb a melle, a pocakja, vagy hason fekve légzésproblémája van. Számukra sokkal kedvezőbb, a stabil oldalt fekvésben végzett masszázs, akár a  hason fekvést teljesen kiváltva.

A Korokan Kismama masszázs 9 jótékony hatása:

  • javítja a relaxációt és mély légzést biztosít, ezáltal csökkenti a stresszt és idegességedet,
  • javítja a kedélyedet, és jobb alvást biztosít nekedmegszabadíthat az izomgörcsöktől, a kötőszöveti fájdalomtól, főleg a hát lumbális szakaszán, a szeméremízületnél, csípőben és az alsó végtagokban,
  • csökkenti a feszülést a terhelésnek kitett ízületekben, bokában, deréknál, medencénél,
  • enyhíti a fejfájást és a homloküregi nyomást,
  • javítja a vérkeringést – segítve az anya és a magzat oxigénellátását,
  • elősegíti a nyirokkeringést, csökkenti a kezek, lábak dagadtságát, megelőzi a visszértágulatot,
  • segít stabilizálni a stressz hormonok szintjét,
  • csökkenti a szülés utáni stresszt is.

Ez a kismama masszázs a KoroKan Nemzetközi Oktatási Központ speciálisan kifejlesztett terápiája, melyet 27 országban védjegyeztünk.

Ma már Európa több országában is népszerű kiegészítő terápia a terhességi hátfájás esetén, amikor a fájdalomenyhítési lehetőség pl. gyógyszeres kezelés, korlátozott.

A masszázs lágy és pihentető, sok szempontból különbözik a hagyományos (várandós nőknek nem is ajánlott) masszázsoktól.


A képzésre csak a KoroKan aktív-, juniormasszázs tanfolyam elvégzése után jelentkezhetsz!

Hívatalosan csak sikeres vizsga után végezhető szolgáltatásként. 

A várandós kismamák új, speciális vendégköre mellett más célcsoportokat is bevonhatsz. Ezzel a masszásmódszerrel az idősebbeken is segíthetsz, sokuk számára ez lehet a tökéletes megoldás.

 

Vizsga személyesen, vagy  online?

Igen, a te döntésed, hogy a Kismama és Senior masszázsvizsgát online vagy személyesen, az általam biztosított Sopron közeli helyszínen szeretnéd megejteni.

A sikeres vizsgához biztosítom a teljes KoroKan kismama masszázs marketingcsomagot, és a kismamamasszazs.hu oldalon elérhetőségeid megadásával is megjelenthetsz.

A bevezető, online Kismama Senior Masszázsképzés premier oktatóvideóit most az általad választott ajándékkal kérheted!

Ajánlatom 2022. március 10-ig érvényes, azaz eddig az időpontig meg kell rendelned és el kell utalnod az árát, ami 38.400 Ft. (a 16.000 Ft-os vizsga díját annak esedékességekor szükséges megfizetni  amikor már úgy érzed az új sorrendet, fogásokat elsajátítottad.)

Fizetési nehézség esetén kérheted kéthavi részletben a 38.400 Ft kiegyenlítését. Megértem, ha a kovid miatt nem könnyű – én így tudom pénztárcakímélő módon támogatni masszőrvállalkozásod. Az ajándékod természetesen ebben az esetben is jár!

KoroKan Kismama és Senior képzés díja 2022. július 1-től 54.600 Ft-ra emelkedik!!

AJÁNDÉKOK, melyek közül választhatsz 2020. március 10-i megrendelés esetén és még a régi áron fizethetsz be a képzésre (ezt követően "csak" az ajándék nem fog járni június végéig, utána az ára is emelkedni fog!):

1.     Funkcionális anatómia tanfolyam Németh Angélával – online oktatás - értéke 38.400 Ft

Elméleti és gyakorlati, szerethetően tanulható oktatóanyag, mellyel szakmai problémamegoldó képességedet rövid időn belül egy magasabb szintre emelheted. Vendégeidnek magabiztosabban, céltudatosabban, hatékonyabban tudsz segíteni panasz esetén.  Tartalma: 29 fejezetben, 209 dia felhasználásával, és 23 gyakorlati bemutatóval készült.

2.     Masszőr marketing online képzés – velem, értéke 34.800 Ft

Minden, amit tudnod kell a hosszú távú, sikeres rendszerszintű masszőrvállalkozás felépítéséhez – rengeteg letölthető anyaggal. Több mint 7 órás oktató videó anyag, több tucat letölthető, azonnal használható vendégkör bővítő eszköz.

3.     Masszőr vendégkönyv + csodás mandalás utalványok, online oktatással - értéke 18.000 Ft

Sokoldalú és szerethető vendégkönyv, amit szívesen forgat masszőr és vendég is, ráadásul pompás marketingeszköz! A vendégkönyvvel együtt mandalás utalványok is érkeznek hozzád a postával.

4.     Masszőr vendégkönyv + masszőr szerencsekártyák - értéke 18.000 Ft

Masszőr vendégkönyv szerencsekártyákkal, és hasznos tanácsokkal – hogyan tudod ezen praktikus marketingeszközöket használva a vendég elköteleződését növelni, a törzsvendégek számát emelni.

Tudom, nem könnyű dönteni, ha fentiek közül több masszőrmarketing-eszköz nem áll rendelkezésedre, de bízz az ösztöneidben, hogy a számodra legjobbat fogod választani.

 

Kérlek töltsd ki az űrlapot és válaszd ki az ajándékodat, melyet
2022. március 10-ig biztosítok számodra.

Kismama-senior online

Név *:
Telefonszám (csak szám, egyéb karaktert kérlek ne adj meg) *:
E-mail címed, ellenőrizd, hogy helyesen adtad meg! *:
Számlázási cím (adószámod, amennyiben vállalkozás nevére kéred a számlát) *:
Postázási cím, amennyiben eltér a számlázási címtől (emelet, ajtó, háztömb, irányítószám):
KoroKan aktív, junior tanfolyamod időpontja *:
Választott ajándélkod *:Üzenet, kérdés:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!