KoroKan védjegy

A 27 országban védjegyzett KoroKan masszázs hivatalos védjegyokiratát itt megtekintheted>>>

 

Szerzői jogi nyilatkozat:

A korokanmasszazstanfolyam.hu honlapon található információk (írások, grafikák, szövegelemek, fotók, videófelvétel) a honlap tulajdonos szellemi tulajdona, és így a Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. trv. szerinti jogvédelemben részesülnek.


A honlap tartalmát idézni egészben vagy részletekben kizárólag a tulajdonos írásos beleegyezésével engedélyezett.

Kérünk, ha szeretnéd felhasználni valamelyik anyagunkat, egyeztess velünk.


Az engedélyezés nem automatikus, minden esetben a tulajdonos előzetes írásos engedélye szükséges, és fenntartjuk az engedély megvonásához való jogot publikáció előtt, közben és után.

Amennyiben azonban a felhasználó, engedély nélkül egyéb célokra, használja fel a honlapon található bármely tartalmat, úgy 20 000 Ft/nap/ díjat köteles fizetni utólag, Fekete Ibolya bankszámlájára átutalással.

A KoroKan név 2009. július 13-i dátummal, 0084233031 számon közösségi védjegyvédelem alatt áll (Európa 26 országában), a következő áruosztályokban: 35 Reklámozás, 41 Oktatás, 44 Masszázs-szalon szolgáltatások személyek számára keleti- és nyugati gyógymódok alkalmazásával; alternatív masszázs- és mozgásterápia; masszázs és terápiás célú KoroKan masszázs; hátgerincmasszázs; a fent említett szolgáltatásokkal kapcsolatos konzultációs, információs és tanácsadási szolgáltatások.

A KoroKan név jogosulatlan felhasználása esetén jogaink védelmében, és a jogsértés megállapítása céljából bírósági vagy hatósági eljárást kezdeményezünk.

Kérjük, inkább működj velünk együtt, és ezt előre is köszönjük!