korokanmarketing_19

Gratulálok még egyszer, ha ezt az oldalt olvasod azt jelenti sikeresen levizsgáztál KoroKan masszázsból! Köszöntlek a csapatban!

Ezen az oldalon a KoroKan marketing csomag anyagait tudod letölteni, s az ahhoz tartozó információkat elolvasni.

Fontos információ:

ezek a grafikai anyagok, csak a TE tulajdonodat képezik, nem adhatod tovább, csak a TE nevedet, elérhetőségedet nyomtathatod rá.

Arra kérlek, hogy csak masszázshoz kapcsolódó tevékenységeket írj rá. Azaz, ha pl. más fajta technikát is használsz, mehet, de  …..max. 3-4 válassz ki, mivel  itt is igaz a szabály a több már néha sok-sokk :-)

Valamint teljesen más tevékenységedet, pl. forgalmazol  vitamint, egészséges élelmiszert, vagy egyéb vállakozói tevékenységed, ezeket NEM szabad rá írni.

 

Kérlek a továbbiakat figyelmesen olvasd el!!

Használata:

grafikai stúdióban tudják a nevedet, elérhetőségeidet ráírni, s ezután lehet nyomtatni.
Kérlek ne próbálkozz otthoni nyomtatással, mivel nem lesz olyan, mintha profi csinálta volna. Az InfoCardot biegelni kell (hajtani), s ezt otthoni kivitelezéssel nem lehet szépen. Ne legyen belőle silány minőség!

Névjegy: két féle, egyikre a fényképedet is rá tudod tenni, ezt mindenképp javaslom, sokkal szimpatikusabb egy olyan névjegy, ahol látnak is. Ne feledd, masszőr vagy, ez azért tartalmaz egy bizonyos fokú intimitást, s Te sem szívesen mennél el úgy kezelésre, hogy nem látod, kihez mész:)))
A névjegy hátuljára lehet az 1000 Ft-os kupont pluszba rányomtatni, így két oldalas névjegyed lesz. Ebből is érdemes egy oldalasat és két oldalas változatot is készíttetni.

A kupont tartalmazó névjegyen mindig legyen érvényességi határidő!

InfoCard: ez már tartalmaz egy rövid információt a masszázsról, a garanciát, ami nagyon szimpatikus mindenkinek, aki látta (és ugye simán bevállalod, mivel Te is nagyon jól dolgozol!), hátoldalán egy extra kedvezményt ami a születésnapi kedvezmény. Fontos, hogy itt csak a születése napján (nem előtte, nem később) veheti igénybe a kedvezményt, azonban, ha nem tudsz arra a napra időpontot adni, akkor esetleg felajánlhatsz helyette egy számodra megfelelőt a kedvezmény megadásával.

 

Az InfoCard nem középen van hajtva, hanem úgy, hogy kilátszik a 100 %-os garancia szöveg, azaz az alsó oldal hosszabb, így ez nagyon feltűnő, nem szokványos, ezért is nézik meg jobban!

 

Az utalványokra, bérletekre  érdemes a hátuljára ráírni, vagy pecsételni (én azt szoktam) az elérhetőségeidet, nevedet, bár az elején a telefonszámodnak van hely.  NAV ellenőrizheti azok nyilvántartását, érdemes sorszámmal ellátni és nyilvántartani, a nyugtatömbben a kiállított nyugta nálad maradó oldalára hátulra ráírni a sorszámot.

PAPÍR: kinyomtatásra mindenképp a Curious metallic A1 250 g Gold papírt javaslom, ezen  nagyon szépen mutat.

Hány darabot érdemes kinyomtatni? Hááát, ez  rád van bízva, én javaslom, hogy névjegyből legyen kb. 50-50 db, InfoCardból is legalább 50 db, utalványokból mindegyik  3-3 db-ot. Bérletből 2-2 db. Ahogyan kifér az A/4-es méretű papírra gazdaságosan.

És ami a legfontosabb!!!!!!!

Csak akkor segít ez az anyag új vendéget szerezni, régit megtartani, ha kinyomtatod, és osztogatod! MINDIG legyen nálad az InfoCardból, névjegyből, 1000 Ft-os kuponból. Sosem tudhatod mikor lesz rá szükséged, hol, kivel beszélgetve tudsz belőle adni. Ne járj úgy mint egy kolléganő most Budapesten egy konferencián, ahol a kismama masszázsról tartottunk előadást, s a szünetben a szomszédos asztalnál kiállító fiatalembernek megtetszett, s a párjával szerette volna kipróbálni, s nem tudott neki még egy névjegyet sem adni, hanem egy cetlire írta fel  a telefonszámát, mert épppppppen elfogyott neki!

Meglévő vendégeidnek mutasd meg, add a kezébe! az utalványokat, bérlet lehetőségeket, hívd fel a figyelmét, hogy ezt akár ő is adhatja ajándékba, mivel már tudja milyen jó is a KoroKan masszázs. Ha látja, kezébe veszi, sokkal nagyobb az esélyed, mintha csak beszélnél róla. Ráadásul nekem itt a szalonban is mindig megjegyzik, hogy még nem is láttak ehhez hasonlót sem, annyira igényes, és még adok hozzá egy szép borítékot is mindig, amibe az utalványt odaajándékozhatja. Az is hasonló, szép csillogós papírból készül.

Vendégeidről kötelező nyilvántartást vezetned! Név, cím, születés hónapja-napja, e-mail címe, mobil száma. Ezek mind lehetőséget adnak, hogy később, rendszeresen küldj nekik ajánlatot, felhívd az ajándékutalvány vásárlásra a figyelmüket. Pl. karácsony, Valentin nap, anyák napja…..

Gondolom, most ennyi elég is volt :-), kérlek írd majd meg tapasztalataidat.

Köszönöm a rendelésedet, s azt gondolom ez most már tényleg nagy előrelépés a KoroKan masszázs márka névépítésben is! Egyedülállóak vagyunk, ebben is!!! :-)

 

Amennyiben szeretnél felvarrót, azt is kérhetsz, s küldöm a postacímedre, fekete-arany színben, azonban készült még belőle fehér-arany és fehér-pink is.

Ezekből bármikor rendelhetsz, ára 2000 Ft+postaköltség.

 

Sok sikert, új és elégedett vendégeket, üdvözlettel: Ibolya.


Grafikai anyagok letölthetők a névre kattintva:

nevjegy_back.pdfnevjegy.pdf

nevjegy.pdf

nevjegy_v2_front.pdf

berlet_csaladi.pdf

berlet-3-6-alkalmas.pdf

berlet_10alkalom.pdf

infocard.pdf

utalvany.pdf

ut.karacsony.pdf

ut.kek.pdf

ut.pink.pdf

vendeg-nyilvantato-1.jpg

vendeg-nyilvantarto-2.jpg


Facebookra, egyéb helyre használható kép, ahol a masszázsutalványokat szeretnéd reklámozni:

montage_merge2.jpg