Masszőr konferencia

2022-2023-as MASSZŐR ONLINE KONFERENCIA - részvételi jegyed már rendelhető, utalás beérkezését követően azonnal megtekinthetők a feltöltött előadások.


Fusd át az előadások listáját, rövid tartalom leírással.


A link kattintható, csak a rendezvény honlapján  tudod megrendelni itt:

//masszorkonferencia.hu/


2022-2023. Masszőr Konferencia  online előadói, témák:

1.Feövenyessy Krisztina - A derékfájdalom és a masszázs, avagy a manuális terápiák szerepe a gerincproblémák rehabilitációjában. Miért és hogyan alakul ki a krónikus derék- és nyakfájdalom? Mit mond jelenleg a tudomány, a derékfájdalomról? Milyen terápiá(ka)t ajánlanak az aktuális nemzetközi protokollok?Mennyit és hogyan segít a masszázs? És mire nem képes? Tények és tévhitek.

2.Rigó Katalin – Hegkezelés a masszőr praxisban. A hegek manuális ellátásának fontossága, a hegek kötőszövetterápiája Kell-e a hegeket kezelni?

 

3.Szekerczés Norbert - A gyógy- és sportmasszőr képzés aktualitása, átalakult formái. Masszázs indikációi és kontraindikációk vendég anamnézis felvételét követően. Masszőr praxisban előforduló sérülések valamint a hirtelen kialakuló egészségkárosodások és azok ellátása.

 

4.Grósz Adrienn – Talpmasszázs, reflexológia. Azonosságok, különbségek. Ki végezhet talpreflexológiai masszázst?

 

5.Mong Györgyi – Az ergonómia jelentősége a masszőr munkája során. Hogyan védd masszőrként az egészséged, gerinced, ízületeid? Masszőrök szerepe, lehetőségei az egészségnevelésben. Milyen tanácsokkal segítheted vendégeid?

 

6.Dr. Zátrok Zsolt -  Egyszerű fájdalomcsillapítás masszázs kezelés előtt TENS technikák kemény, feszes izomzattal érkező vendég esetén, melyekkel kíméled a kezed, de eredményesebb lehet a masszázsod EMS-el. Nyirokmasszázs készülékek, és azok helyes használata, beállítási lehetőségek különféle egészségügyi problémáknál.

 

7.Pósa Ferenc - a betegségek kialakulását megelőző lelki tényezők.

8.Fekete Ibolya  -  A felnőttképzés legújabb szabályozása. Ki oktathat masszázst?  Masszőr mint oktató – lehetőségeid. Passzív jövedelem szerzési lehetőségeid.


9.Stemler Mihály - Hogyan segíthet a masszőr a vendégnek akklimatizálódni a masszázshoz. Vállalkozói célok a megvalósítás tükrében. Szakmai önbizalom fejlesztése. Hogy kommunikálj a kéretlen kérdéssel, kéréssel érkező, időpontot foglaló vendéggel.

 

10.Horváth Olivér - A mikrokeringés szerepe a betegségek kialakulásában, krónikussá válásában. A BEMER fizikai érterápia alapjainak a bemutatása, és orvosi igazolásai. BEMER mint kiegészítő üzleti tevékenység lehetősége masszőröknek.

 

11.Dr. Bölcskei Krisztián – Adatvédelmi ismeretek. Kötelező adatvédelmi feladatok  masszőr vállalkozók estében.

 

12. Moldován Kata – közösségi média platformok változása – saját készítésű videók prioritás szerepe a kommunikációban. Vendégkörbővítési lehetőségeid videók használatával.


Megrendelni az oldal tetejére görgetve a megadott linken tudod!