Masszőr szakmai képzések, marketing képzések, továbbképzések több mint 10 éve, garanciával!

Oktatás masszőröknek

Ha masszőr vagy Te melyikre mondasz IGENT?

 1. Ugyan elégedett vagyok a vendégeim számával és a jövedelmemmel, de számomra nagyon fontos, hogy a vendégeimet a legmagasabb szakmai tudással tudjam segíteni a mindennapokban.
 2. A több éves ágy mellett végzett masszázstól már sokat fáj a derekam, hátam, szeretnék végre egy olyan technikával dolgozni, amitől én is egyre jobban érzem magam, s nem fáradok el.
 3. Még lenne időm és energiám több vendéget fogadni, s jó lenne egy olyan technika, amivel a szégyenlősöket is meg tudnám masszírozni,ráadásul nem kellene masszázs ágyat cipelnem a házhoz járásnál.
 4. A környéken Dunát lehet szakajtani a sok svéd masszőrből, jó lenne valami hatásos, új technikával kitűnni közülük.

Ha csak egy állítással is egyetértesz, akkor mindenképpen szánj 3 percet ennek az oldalnak a megismerésére, s ha úgy döntesz, akkor rövidesen találkozunk.

Mit szólnál hozzá, ha egy olyan új masszázstechnikát tudnál már 40 órás gyakorlati képzés után alkalmazni:

 • Ahol a vendégednek nem kell levetkőznie (már csak ez a  tény is sok új vendéget fog neked hozni)?
 • Felmérések szerint a már egyéb masszázsra járó vendégek több mint 50%-a, kipróbálása után, a későbbiekben  a KoroKan masszázst is kéri masszőrétől!
 • Aminek végzésétől egyáltalán nem fáradsz el, sőt inkább még téged is energiával tölt fel és ellazít!
 • Amivel minden eddiginél hatékonyabban tudsz izmot lazítani, ízületet nyújtani, stresszt és energetikai blokkokat oldani egyszerre?
 • Amihez nem szükséges még masszázs ágy sem, ezért ideális mobil masszázshoz is?Azt az előnyt, amire szükséged van ahhoz, hogy a legkeresettebb masszőrök közt légy, nálam
megtalálod!

Ismerd meg a KoroKan masszázst, amely alapja a Shaolin kolostorokból származó 100 fogásos, komplex egész testkezelés, mely tartalmaz erőteljes, hosszan tartó izomlazítást, ízületi kimozgatást, energetikai blokkok oldását, stresszoldást.

A módszer egyszerűsége és letisztultsága rendkívüli kincs a masszőrök kezében.

A hagyományos, asztalon végzett svéd-, gyógymasszázs alapú kezelések végzése nehéz, fizikai munkának minősül. A hosszabb ideje, e technikával dolgozók közt gyakori a gerincferdülés, s annak szövődményei, az egyoldalú ízületi terhelés, az aszimmetrikus munkavégzés következtében.

„Hosszú évek óta keresem, hogy mit is szeretnék igazán csinálni. MEGTALÁLTAM!!! Gyógymasszőrként is voltak sikerélményeim, visszatérő, elégedett vendégeim… de a KoroKan valami egészen más! Akik kipróbálták, már csak ezt kérik. Sokkal kellemesebbnek és főleg hatásosabbnak érzik. A gyógymasszázzsal ellentétben ettől nem fáradok el, inkább feltöltődöm tőle. Úgy érzem nekem is jót tesz, nem csak annak akit masszírozok .Beleszerelmesedtem a KoroKan-ba és a kedvesem nem haragszik… ő is szereti..:-))) Köszönöm!!!! Roboz Kata, Komárom”


Sajátíts el, egy számodra fizikailag nem terhelő új módszert, rövid időn belül, melyet talajon elhelyezett polifomon, pamutruhában lévő páciensen végzünk!

Sajátságos koreográfiával az egész testet átmozgatva (intermittálva), a meridiánokon levő akupresszúrás pontokra nyomást gyakorolva. Mind ezt speciális nyomó-gyúró-simító fogással érjük el. Impulzusokat küldve a nehezen regenerálódó szervekhez, az életfunkciók javítására.

A KoroKan tanfolyam célja, hogy eredményesebben tudj segíteni az alábbiakban:

 • energiahiányos állapotok megszüntetése,
 • mozgásszervi és gerincproblémák korrigálása.
 • izomfájdalmak esetén, izomlazításra,
 • nyak-, hát-, derékfájdalmak csökkentése, megszüntetése,
 • a szervezet méregtelenítése,
 • ideges feszültség oldása,
 • krónikus fejfájás, alvászavarok csökkentése, megszüntetése.


Mindezeket már a tanfolyamon való részvételkor is megtapasztalod!

Miben más a KoroKan végzése számodra?

Szimmetrikus! „Kétkezes”, a tested mindkét oldali izmait egyszerre használó technika, mely minimális izommunkát igényel, mivel a kezelés közben a masszőr leginkább a testsúlyát felhasználva dolgozik.

Maximális oxigén ventilláció! A kezelés közben, a masszázst végző energia rendszere is töltődik, keringése javul, izomfeszültségei oldódnak. Pszichésen harmonizálódik.

Amennyiben úgy döntöttél szeretnél az egészséged megőrzése, javítása mellett egy hatékony módszert elsajátítani, ismerkedj meg annak lehetőségeivel.

Itt mindegy, hogy hány éves vagy, milyen szakmai tapasztalattal rendelkezel, nem kell a kínai meridiánrendszert, és a gyógyászatot sem ismerned!

A tanfolyam elvégzése után mindenki önállóan, magabiztosan tudja alkalmazni a tanultakat.

Nyugodtan elmondhatjuk, hogy a KoroKan kezelést egész rövid idő alatt sajátítják el a résztvevők. Ez a mértékű haladás más oktatási módszerekkel sokkal hosszabb idő alatt érhető el.

 KoroKan masszázsok:

 • Junior
 • Aktív
 • Senior
 • Kismama masszázs

 

Hivatásos masszőrként csak a nálam tanult és eredményes vizsgát tett tanulóink végezhetik. A végzett KoroKan masszőrök mindig ellenőrizhetők a nyilvános adatbázisunkban honlapunkon.

Milyen képesítést, végzettséged ad a tanfolyam?

A tanfolyami részvételről tanúsítványt biztosítok, amely azonban még nem jogosít fel a masszázs szolgáltatásként való végzésére. Azt csak sikeres vizsgát követően végezheted, amelyről Certificatot biztosítok számodra. 

Az öt, teljes napos gyakorlati oktatás ára, mely 148.000 Ft, tartalmazza a komplex KoroKan Aktív és Junior masszázsok elsajátításának díját. Részvételt a 40 órás tanfolyamon, elméleti online anyagok biztosítását.

Az eredményes vizsgáról szóló tanúsítvány mellé térítésmentesen biztosítom:

 • új szolgáltatásod megismertetését segítő kezdő marketing csomagot, a nyomtatásra kész.
 • Megjelenést a masszázst bemutató és masszőrközvetítő weblapunkon.  A korokanmasszazs.hu oldalon összegyűjtöttünk minden, a leendő vendégeid számára érdekes információt. Itt mindent megtalálnak a KoroKan-ról és masszőrjeinkről, így rajtunk keresztül is Rád találhatnak, és ellenőrizhetik, hogy Te valóban képzett KoroKan masszőr vagy.

A KoroKan® masszázstanfolyam elvégzésével kezedbe adok egy már bizonyított nagyszerű módszert,

 • melyet hatékonyan alkalmazhatsz komplex fascia kezeléshez, izomlazításra, stresszoldásra, és energetikai feltöltésre, blokk oldásra egyaránt,
 • mely során nem fáradsz el, hiszen testsúlyoddal dolgozol,
 • melyet akkor és ott végezhetsz, amikor és ahol akarsz, ideális mobilmasszázs, és masszázságyra sincs szükséged,
 • melyhez vendégeidnek nem kell levetkőzniük, mivel kényelmes pamutruhában végezzük,
 • segítségével folyamatosan további  jövedelemre teszel szert, s vendégeid is szeretni fogják. 

Ismerd meg EURÓPA 27 ORSZÁGÁBAN VÉDJEGYZETT masszázs technikát!

A jelentkezést követően 50.000 Ft regisztrációs díj utalásával biztosítod helyed a képzésen. A fennmaradó tanfolyami díj kiegyenlítése átutalással, vagy készpénzben történik az első gyakorlati napon. 

Szállás: a tanfolyam helyszínén tudunk szállást biztosítani (fürdőszoba, hűtőszekrény, melegítési lehetőség biztosított), 2000 Ft/fő/éjszaka.

Helyszín: Soprontól 7 km-re, erdő szélén, madárcsicsergős házban.

 

IDŐPONTOK:

2024. június 26-30. (szerda-vasárnap) - betelt

2024. augusztus 16-20. (péntek-kedd) - 1 szabad hely


2024. szeptember 25-29. (szerda-péntek)

 
Résztvevők létszáma maximum 6 fő

Tanfolyamra jelentkezés

Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhetsz a tanfolyamra

Név *:
E-mail cím *:
Lakcím:
Telefonszám: *:
Tanfolyam időpontja:
Tanfolyam helyszíne:
Tanfolyam megnevezése *:
Egyéb üzenet:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

 

 

Új rendszer szerinti felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2021/001350

 

 

 

Kapcsolat

Fekete Ibolya egyéni vállalkozó

Székhely: 9495 Kópháza Ady Endre utca 17. 

Telefon: 0036 20 931 5864

E-mail: info@masszorvagyok.hu


KoroKan Nemzetközi Oktatási Központ Kft.

Székhely: 9485 Nagycenk Gyár utca 56/6.

Telefon: 0036 20 931 5864

E-mail: info@korokan.eu