Válság

Az  oldal szerkesztés alatt

Vendégkör bővítő program - korona vírus utáni időszakban.

Miért érdemes részt venned rajta:


Egyedülálló módon, step by step  fogjuk a kezed a program időtartama alatt:
- részletes leírást kapsz a feladatokról.
-videón elmagyarázzuk mit  kell tenned az általánk már elkészített, számodra átadott anyagokkal.
-napi kapcsolattartás, folyamatos segtség a  zárt Facebook csoportban.

Pontos képet kapsz a vállalkozásodról, egy profi piackutatási eszköz használatával. Előkészítettük - neked csak továbítani kell

Extra gyorsan rengeteg új vendég időpontfoglalást eredményez.

Miért exkluzív?

Limitet húztunk,
nem csak a résztvevők számában, de a vállalkozások földrajzi elhelyezkedése szerint is.
Nem szeretnénk  ha egymással kellene versenyeznetek adott településen a következő hónapokban, így az adott település lakosság számához határoztuk meg a lehetséges vállalkozói részvételi létszámot.
Jelenleg vannak  már olyan települések, ahonnan további résztvevőt nem fogadunk. Erről értesítünk, az űrlap beküldése után.

Program:

1. Kezdésként eláruljuk neked, hogyan tudhatod meg,
milyen forgalomra számíthatsz újranyitásod után a következő hónapokban, hogyan tudhatsz meg további információkat a célcsoportod beazonosításához.  
Sőt nem csak eláruljuk a módszert, segítünk a kivitelezésben is.
Amint tudjuk a neved/vállalkozásod nevét, előkészítjük neked
a személyedhez és vállalkozásodhoz kapcsolódó információs felületed, melyet a következő 3 hónapban korlátlanul használhatsz.

2. Segítünk megtervezni, milyen stratégia mentén biztosíthatod be megmaradó forgalmadat és hogyan szerezz új vendégeket, ehhez milyen eszközökre lesz szükséged. Megimered a módszert és eszközöket ahhoz, hogy az első alkalommal nálad járt vendég kérje a következő időpontját masszázs végén. Mivel tudod motiválni, hogy újra és újra felkeressen az első alkalom után.

3. Mindent elmondunk és megmutatunk ahhoz, hogy sikeresen
kivitelezhesd személyre szabott újranyitási kampányodat. Megismerkedsz az eredményes Partner marketing kivitelezésének titkaival, és ehhez még az eszközöket is átadjuk neked. Célcsoportra fogalmazott szórólapokat készítettünk neked. Mindehhez profi,  kész  grafikákat biztosítunk, neked csak a nevedet, elérhetőségeidet kell ráírnod és már nyomtathatod is.

4. Megkapod az előre letesztelt Facebook hirdetés anyagait, azaz pontos szövegezést, a szükséges fotó elkészítéséhez a pontos instrukciókat, a hirdetés mechanizmusát, melyek a vendégeid megtartását, új vendégek szerzését támogatják.
De nem csak átadjuk, segítünk beüzemelni is.
Ehhez azonban közösségi média hirdetési keretre lesz szükséged, mely összegét a tréning díja nem tartalmazza. Az ingyen hirdetés működik valahogy, csak ahhoz több idő kell., valamint kevés embert érsz el vele. Most nincs időd kivárni, így ebbe mindenképp szükséges lesz invesztálnod.

5. Olyan exkluzív protokoll szabályokat ismersz meg, amelyeket ilyen komplexen egy átlag masszőr vállalkozás sem ismer, nem alkalmaz.  Ezt követően az igazán különleges masszőrök táborába fogsz tartozni.

Azonban mint látod, sok a „személyre szabott” része ennek az új
együttműködésnek, így tényleg limitált az a létszám, melyet vállalni tudunk.

Mit érdemes tudni még tréning programunkról?


Zárt csoportunkban már veled lesznek a változásra, fejlődésre is kész kollégáid, akikkel aktívan támogathatjátok egymást.

Most kiemelten fontos lesz a jelenléted az egyéni és  a csoportmunkában is. Így kérlek, ha ezt nem tudod vállalni, ne jelentkezz! Pl. élő videós bejelentkezés a Facebook oldaladról? Segítünk megvalósítani, bevállalni, ha még eddig nem tetted!

Szeretnénk, ha a programban résztvevők mindegyike sikeres
lenne vállalkozásának folytatásában az újra nyitást követően, ezért egyéni  konzultációs lehetőséget is biztosítunk. Az időnk korlátozott, emiatt lesz a résztvevők száma most korlátozott.

Növekedés eléréséhez változásra van szükséged. Semmi nem fog változni, ha TE nem változtatsz a megszokott dolgaidon! 

Készen állsz a VÁLTOZÁSRA?

Gyere és csatlakozz zártkörű közösségünkhez, ahol elmondjuk és megtanítjuk, amire a következő hetekben, hónapokban szükséged lesz:

  • Profi szintre emeljük a masszőr vállalkozásod marketingjét, mely hosszú időre meghatározza az eredményeidet, profitodat.
  • Vállalkozói tudatosságod is magasabb szintre emeljük, ezáltal a munka-magánélet egyensúlyát fogod tudni jobban szabályozni.
  • Marketing rendszered teljesebbé válik, így külső körülmények kevésbé lesznek hatással rá, jövedelmed kiegyensúlyozottabb lesz.


Mibe fog mindez kerülni neked?

A Válság menedzser  komplex programban való részvételed 

ami tartalmazza a fent felsorolt összes lehetőséget, a személyes konzultációkkal. 


 
Jelenleg vannak  már olyan települések, ahonnan további résztvevőt nem fogadunk. Erről értesítünk, az űrlap beküldése után.


Kérlek töltsd ki az előjelentkezési űrlapot,  hamarosan küldjük a további információkat.