Vélemények

Zsótérné László Annamária

Szervusz Ibolya!
Banki alkalmazott vagyok, soha nem tanultam a masszázsokról, nem vettem részt egy tanfolyamon sem. A KOROKAN volt az első – két és fél nap.
Teljes mértékben igaz, amit a KOROKAN-ról írtál, és mondtál. Egy héttel a kezdő tanfolyam után édesanyámnál töltöttük a szombati napot. Őt nagyon megviselte az élet, komoly műtéteken esett át, és többek között gerincsérvvel is műtötték. Állapota most sem rózsás, a nyaki területen is megállapították a csigolyák durva elváltozását.
Többször előfordult, hogy görcsös mozdulatlanságban kellett kivárnia amíg az orvos injekcióval enyhíteni tudott kínzó fájdalmán.
Nehezen mozog, állandó fájdalmakkal küzd, nem csak a gerince miatt.
Amikor alkalmaztam nála a KOROKAN masszázst azt mondta, hogy már sokan masszírozták, de ilyen jól még egyik után sem érezte magát. Azt mondta, olyan mintha lebegne. Nem érez fájdalmat, és könnyen mozog. Ugyanezen az estén egy órás bowlingozás után este 8 órától éjfélig még 3 felnőttet, és egy 9 éves, komoly lelki terhekkel megpakolt kisfiút is megmasszíroztam. Reggel 4 órakor keltem fel, éjfélkor 5 masszázson voltam túl és végtelen nyugalmat, és energiát éreztem szétáradni testemben. Ők a kezelés előtt nagyon fáradtak voltak, utána viszont nagyon frissnek érezték magukat. Csodálatos a KOROKAN hatása mindkét félre.
Barátnőm lelkileg szélsőségesen hullámzó egyéniség. képes egyik órában a fellegekben járni, másikban pedig a legmélyebb depresszióba hullani sötét gondolatok között. Ő már ismerte ezt a masszázs technikát, egy komoly megvalósítóhoz jár. Az, hogy mennyire nem kell tudnunk azt, hogy pontosan mi zajlik le a testben, az is bizonyítja, hogy a rajta elvégzett kezelés után azt mondta, hogy fantasztikusan felszabadult, könnyű, és boldog lett. Érezte a testében áramló energiát, a tisztulást, a feszültség feloldódását. A masszázs után angolul társalgott interneten egy fiatalemberrel (nincs nyelvvizsgája, eddig nehezen kommunikált angolul) , és nem kellett keresnie a kifejezéseket, felszabadultan, könnyen beszélgettek.
Kata barátnőmnek is felajánlottam az egy órás KOROKAN masszázst, és úgy döntött él vele. Nagyon kellemesek ezek az egy órák, és nagyon élvezik a vendégek. Ő például azt mondta amikor befejeztem, hogy: „már le is telt az egy óra? El tudnám viselni akár egy egész napon keresztül is, olyan jó volt.” Rögtön le is foglalta a következő szabad időpontomat, ami két hét múlva volt. Mindez 3 héttel az alap tanfolyam után.
Jó látni, hallani és érezni, hogy végre segíthetek az embereken, s mindezt úgy, hogy a KOROKAN masszázstechnika rám is abszolút pozitív hatással van.
Üdvözlettel, és köszönettel: Zsótérné László Annamária

Vendég: Á. Éva, nyugdíjas Masszőr: Balázs Csilla, Szentendre

Állandó fejfájás, fáradékonyság és lábduzzanat miatt próbáltam ki a KoroKan masszázst. Szívbeteg lévén tartottam tőle, hogy megkavarja kicsit a szervezetemet. Kellemesen csalódtam, mert Csilla mindvégig oda figyelve, gyengéden, de határozottan végezte a mozdulatokat. Éreztem közben, hogy a feszültség oldódik, és mintha könnyebb lenne mindenem. A masszázs utáni napon a veseműködésem egyértelműen jobban beindult. A lábamról a duzzanat látványosan csökkent, a fejfájás kezdett alább hagyni. Azóta kisebb szünetekkel, de igénybe veszem a KoroKan masszázst, mert utána jobb kedvem van és életvidámabb leszek, hiszen nem fáj a fejem és könnyebb a mozgás is. Az eddig kipróbált masszázsok közül ez tetszik a legjobban. Örülök, hogy van ilyen masszázs.

Hegedüs Csaba

Szia Ibolya!
Hegedüs Csaba vagyok, és szeretném megosztani veled eddigi élményeimet.
A családomon kívül ugyan még nem alkalmaztam a kezelést de eddig minden este legyúrtam a családot, persze amikor nem voltam szoliban.
Pénteken délután a pici fiammal kezdtem amire végeztem úgy bealudt hogy öröm volt azt nézni, utána jött a nagy fiam egy jó foci edzésről őneki is bejött, az arcnál ő is elvesztette a fonalat. A páromról nem is beszélve arcára ő sem emlékezett azt mondta, hogy meg sem csináltam. Magamról meg csak annyit, hogy még csak el sem fáradtam sőt inkább felpörögtem. Nagyon örülök, hogy ott lehettem még fogunk találkozni.
NAGYON JÓ VOLT A CSAPAT, SZIA: Csaba

Vendég: Tatos Lászlóné Dunaharaszti, Masszőr: Nagyné Berghammer Éva

Panasz: a nyakam fájt, ezt a fájdalmat a vállamban is éreztem, és a derekamban, ami munkámban és a pihenésemben is zavaró volt. Eredmény: már egy masszázs is segített, a fájdalom elmúlt, de úgy éreztem ahhoz, hogy a probléma teljesen megoldódjon, időnként nem árt ismételni a masszázst. Az is fontos, hogy az ember feszült idegrendszerét is oldja, lazítja.

Prekli János

Először is nagyon még egyszer köszönet ezért a tanfolyamért. Bár ott nem volt alkalmam elmondani Neked, Nektek azért megírom, mert úgy érzem ez nem maradhat bennem. Szóval!!
Nagyon nem azt kaptam a tanfolyamtól, amit vártam. Elég tanfolyamon, oktatáson voltam már, és így azt vártam, hogy beülünk kapjuk az „igét”, valami kicsit mutogatnak – persze csak úgy, hogy a „nagy titkok” ki ne derüljenek, aztán pá!!
Erre mit kaptam? CSODÁT!!!!!
Egy csupa gyakorlattal, élettel, derűvel tele csoportot, ahol MINDEN és MINDENKI a helyén volt. Elsajátíthattam egy számomra teljesen új látásmódot, érdeklődést keltett bennem a számomra eddig nem igazán fontos dolgok iránt és nem mellesleg, megtanítottak nekem, egy teljesen új, egy CSODÁLATOS dolgot. És komolyan mondom élveztem az egészet. Igaz estére fáradt voltam mint a kutya, de kellemesen. Az az életvidámság, ami belőletek árad, mindenen átsegíti az embert.
MÉG EGYSZER KÖSZÖNÖM NEKTEK EZT AZ 5 NAPOT!!!!!!!!! Prekli Jani

Vendég: Barna Judit Masszőr: Barna Judit

Véletlenek pedig nincsenek! Így találkoztam össze teljes név rokonommal a Facebookon. Egy közös ismerősünk bejegyzését pont ugyanabban a percben kommentáltuk. Ugye milyen furcsa? :) Bejelöltem, és kiderült hogy rengeteg közös vonásunk van. Elolvastam, hogy az energetikai masszázzsal foglalkozik, a KoroKan masszázzsal. Soha nem hallottam eddig róla, és azonnal kértem is tőle egy időpontot, hogy megismerjem, kipróbáljam. Nem ismertem Juditot előtte, csak a hangját hallottam, hihetetlen nyugtató hatást gyakorolt rám. Egy feszült nap után érkeztem hozzá. Pont jókor jött, hogy feltöltsön energiával, - gondoltam. Egy kellemes környezet fogadott, és kíváncsisággal töltött el hogy milyen is ez a masszázs. Bár előtte megnéztem róla videót, és sok más masszázst ismertem már, de ehhez fogható pozitív élményben nem volt még részem, míg 1.5 órán át, átmozgatta a testem, minden porcikám, egészen egyedi módon, (a fejmasszázs az volt maga a tökély). Ezt mindenkinek ki kell próbálnia, addig nem tudja meg milyen csodálatos. Akkor még csak a nyugalmat, a harmóniát éreztem belül, azon kívül a testnek iszonyatosan jól esett. 1 hét elteltével jöttem rá, hogy már egy alkalom után érezhető, hogy a testet és a lelket mennyire képes rendbe tenni. A bennünk lévő feszültségek kihatnak a testünkre, betegségeket produkálnak, és káoszt az agyban. Bennem most őszintén elmondhatom, hogy az a nagy káosz, összevisszaság rendeződni látszik. És ahogy leültem ide most írni, jöttem rá, hogy amit idáig próbáltam bármi más technikával megoldani, és nem sikerült, az most elindult, megtalálva a helyes utat, a harmóniát. Hogy miket csináljak az életemben,, hogyan kezeljem a problémás helyzeteket, hogyan kezeljem a csalódásokat. Juditnak, és a KoroKan masszázsnak köszönhetően,megnőtt az önbecsülésem, és olyan dolgon léptem túl pontosan ma, amelyen idáig képes voltam hónapokig, évekig rágódni, gyötörni magam. Olyannyira meglepődtem az elmúlt hét történésein, hogy szerettem volna megosztani veletek. Nagyon friss az élmény, az a hatás, amit a masszázs, és Judit gyakorolt rám. Szívvel lélekkel csinálja! Ezért olyan tökéletes! Sugárzik lényéből a szeretet, a harmónia, a boldogság, az hogy segíteni akar neked, hogy neked jó legyen! Gratulálok neki, és örülök hogy megismerhettem annak köszönhetően, hogy figyeltem a jeleket. Ha tehetitek egyszer legalább ki kell próbálnotok, hogy megérezzétek jótékony hatását. Köszönöm Barna Judit. :)"

Vendég: Uril Edwards, London Masszőr: Kaszásné Kata

Panasz: ideg becsípődés a gerinc derék részénél. Korábban is előfordult már és kórházi kezelésre szorult. Segítséggel ült és feküdt le a masszázsszőnyegre, valamint mindkét bokája be volt dagadva. Eredmény: rögtön a masszázs után képes volt egyedül felállni a szőnyegről. Másnap arról számolt be, hogy a problémája teljesen megszűnt. Azóta sem jelentkezett újra az ideg becsípődés. A bokájáról is lement a duzzanat 3 kezelés után, ami hetente történt.

Vendég: Bojcsuk Ilona Masszőr: Fürediné Szalay Ilona Budapest

59 éves vagyok. Mindig fizikai munkát végeztem. Szeretném az élményeimet megosztani. Felajánlották, hogy megmasszíroznak. Mivel ezt a KoroKan masszírozást nem ismertem, úgy gondoltam kipróbálom. Végül mi bajom lehet? Kellemesen csalódtam, mert nagyon jó érzés volt, olyan könnyed, de mégis nagyon jól esett a testemnek. Gondoltam, ha már itt vagyok, akkor elmondom mi az, ami nekem rendetlenkedik. Először a jobb kezemen a gyűrűs és kisujjam el volt zsibbadva, majd a derekam és a lábaim is fájtak. Többszöri masszírozás után ezek megszűntek. Olyan mintha kicseréltek volna. Ez nem túlzás, ez tény! Nagyon jól alszom azóta. Rendszeresen 1 héten egyszer mindig megyek masszíroztatni. Köszönöm a lehetőséget és a kedvességet amit kaptam. A lábaimat úgy érzem, könnyedén gurulnak. Az ujjaim nem zsibbadnak. Üzenem, aki nem ismeri, csak legalább egyszer próbálja ki és megérzi ezt a kellemes érzést és nem fog fájni semmi. Köszönöm, hogy végigolvasta.

Roboz Kata, Komárom

Szia Ibolya!
Hosszú évek óta keresem, hogy mit is szeretnék igazán csinálni. MEGTALÁLTAM!!!
Gyógymasszőrként is voltak sikerélményeim, visszatérő, elégedett vendégeim… de a KoroKan valami egészen más!
Akik kipróbálták, már csak ezt kérik. Sokkal kellemesebbnek és főleg hatásosabbnak érzik.
A gyógymasszázzsal ellentétben ettől nem fáradok el, inkább feltöltődöm tőle.
Úgy érzem nekem is jót tesz, nemcsak annak akit masszírozok.
Beleszerelmesedtem a KoroKan-ba és a kedvesem nem haragszik… ő is szereti..:-)
Köszönöm!!!!

Vendég: D.-nl Adrienn 9 és 11 éves gyermekei Masszőr: Szécsiné Konkoly Krisztina

Panasz: a 11 éves gyermek értelmileg sérült, a viselkedése furcsa, éjszakánként minimum 3-4-szer felébred, keveset beszél, a 9 éves gyermek nehezen tanulja a matematikát, szorongó. Eredmény: már az első masszázs után mindkét gyermeknél javulás mutatkozott: a 11 éves sérült gyermek sokkal nyugodtabb lett, jobban aludt és sokkal folyékonyabban és választékosabban beszélt. A 9 éves gyermekkel nem kellett minden nap tanulni, és mégis minden tárgyból jól teljesített, főként a matekban ért el sikereket, pl. a szorzást egyáltalán nem kellett gyakorolni otthon, mert már megtanulta tökéletesen az iskolában, szorongása is enyhült (nem rágta a körmét). A masszázs jótékony hatása kb. 2-3 hétig érezhető volt, utána ismételni kellett a folyamatosan fennálló stresszhatások miatt.

Vendég: Hajdu Zsuzsanna, Brüsszel Masszőr: Kovács Anikó

A KoroKan masszázsról Kovács Anikó, Brüsszelben élő magyar szülésznőtől hallottam először. (Tudomásom szerint Belgiumban nincsen más KoroKan masszázsterapeuta...) Várandósságom ötödik hónapjától járok rendszeresen Anikóhoz. Minden alkalommal szinte újjászületek. Feltöltődöm energiával, a testemben lévő feszültségek feloldódnak, harmóniába kerülök önmagammal és a külvilággal. Teljes biztonságban érzem magam Anikó kezei között. Azt gondolom, hogy ez a legfontosabb egy kismama számára. Szeretem ezt a szinte táncszerűen megkomponált masszázsformát, és jó szívvel ajánlom mindenkinek!

Vendég: G. Krisztina Masszőr: Balázs Csilla, Szentendre

A 28. hétben jártam az ikerbabáimmal, amikor az orvosom eltanácsolt az aktív mozgástól. Sokáig gondolkoztam, mit csinálhatnék, hiszen egyre nehezebbnek éreztem magam, és a tehetetlenség a hangulatomnak sem tett jót. Az interneten böngészve találtam a KoroKan Kismama masszázsra, és bejelentkezem a lakóhelyemhez közel. Így találkoztam Balázs Csillával Pomázon. Nagyon kedves, segítőkész, odafigyelő és tapasztalt személyt ismertem meg benne a masszázsalkalmak során, aki sok jó és hasznos tanáccsal is ellátott. Bár a babák és a pocakom egyre csak nőttek, nem éreztem terhesnek, sőt mondhatom, nagyon könnyedén mozogtam: nem fájt sem a hátam, sem a derekam, sem az ízületeim, és a kedvem sokkal jobb lett. Masszázs közben gyakran elaludtam, tehát nagyon pihentető volt, utána viszont energiával töltött fel olyannyira, hogy még a szülés napján is a havat rendeztem az udvaron. A 38. hétig hordtam a babáimat, ami nagyban betudható a jó testi és lelki állapotomnak. Köszönöm, és hálás vagyok, hogy megismerhettem Csillát, és általa a KoroKan masszázst, és természetesen azt, hogy hozzásegített, hogy a másállapotom valóban egy különleges, más állapot legyen.

Vendég: Szelestei Renáta Masszőr: Hadászi Ágnes

Panasz: erős halántéktáji fejfájás hónapok óta, álmatlanság, stresszes életmód. Eredmény: heti rendszerességgel a tüneteim csökkentek, majd elmúltak. Mindenkinek ajánlom a következők miatt: 1. Jótékony hatás természetes gyógymóddal. 2. Semmi probléma esetén fantasztikus kényeztetés, regenerál, feltölt!

Vendég: Ladányi Mónika, Kecskemét Masszőr: Kiss Etelka

Én két kisgyermekem rendszeres cipelése okán keresgéltem, majd leltem rá a KoroKan masszázsra. Azonnal megfogott, hogy a kimasszírozás mellett még energetizálást is ígért. A kisgyerekes lét miatt egyrészt felvettem egy ferde testtartást, másrészt állandó nyaki és háti merevségem alakult ki. Éreztem, hogy ez így nem szerencsés, hiszen, ha már fiatalon ilyen problémáim vannak, mi lesz később. Emiatt gondoltam, kipróbálom a KoroKan masszázst. Első alkalommal egy egésztest masszázst kaptam, ami felülmúlta az elképzeléseimet. Már Etelka személyisége is elvarázsolt, igazán szimpatikus egyéniség. De, amikor a masszázst alkalmazta, éreztem, hogy jó kezekbe kerültem. Minden porcikámat megmozgatta és bizony hazafelé menet úgy éreztem, mintha a testrészeim tőlem független, lazán lennének hozzám kapcsolva. Ilyen szinten lazított ki már az első alkalom. Mondanom sem kell, azóta is imádom és eljárok, mert szinte teljesen megszünteti a merevséget, amit a hátam és a nyakam környékén érzek. És az sem mindegy, hogy az átmozgatáson kívül tényleg ad még valami pluszt. Amire mindenkinek szüksége lenne!

Vendég: E. Éva Masszőr: Szűcs Aranka

Én már 73 éves vagyok, és nehezen mozgok, több műtétem is volt, az ízületeim is fájnak. A KoroKan masszázs segített abban, hogy reggelente könnyen ki tudok kelni az ágyból, fel tudom emelni a karom, a lábfejemet is be tudom már hajlítani. Egész napra van energiám, nem fáradok úgy el. Minden héten egyszer igénybe veszem, ennyi nekem is jár. Köszönöm! Vicus néni

Vendég: G. Katalin Masszőr: Berger Erzsébet

Panasz: most 59 éves, korábban gerincsérvvel műtötték, a műtét utáni hegesedés miatt folyamatos fájdalmai voltak. Évek óta fáj a dereka, lába, ami napi szinten gátolja a mozgásban. Eredmény: az első masszázs után jelentősen javult állapota, fájdalma lényegesen csökkent. Heti egy alkalommal történő masszírozás eredményeként, már egy kiadósabb séta sem jelent neki problémát, fájdalmai nagyrészt megszűntek, fronthatásra még előjönnek, de korántsem olyan mértékben, mint a kezelések előtt. Korábban, fájdalmai miatt félcipőt nem, csak sportcipőt tudott hordani. Ma már a 4 cm-es sarkú, félcipő sem okoz gondot.

Fáth Gabriella

Történetem a KoroKan masszázzsal:
Hogy miért mentem el? Mert Ibolya személyisége nagyon tetszett és mert úgy gondoltam kéne egy tatamis masszázs is a repertoáromba. Félelem és kétely volt-e bennem? Igen. Ekkora testtel, nem egy jó edzettségi szinttel meg fogom-e tudni valósítani? Jelentem meg. Igaz még kicsit kezelés közben fárasztóbbnak érzem mint a másikat, de a kezelési számok előre haladtával a testem szépen kezd hozzá szokni ehhez a más jellegű terheléshez, és ami a meglepő, hogy minden egyes masszázs végén én is feltöltődök és olyan energia löketet kapok, hogy pörgök mint a villanyóra. Fantasztikus. Jelentem a térdem se fáj és a derekam se. Figyelni kell a kivitelezés közben a testünkre. Persze nehéz az elején magára a kezelésre és magunkra is figyelni, de egyre automatikusabb lesz. Érzem, hogy jót tesz az én testemnek is ez a masszázs forma.
A vendégek? Na ők is nagyon szeretik. Persze van, aki marad a pados, olajos masszázs mellett, de azoknak a személyisége is az állandóság iránti elkötelezettséget hordozza magába. Nincs ezzel semmi gond.
Vannak vendégek, akik felváltva kérik a két masszázst, és vannak akik totális hívók lettek. Utóbbi csoportnak jó példája Attila, aki egy beszédes férfi ember, és a pados masszázsnál soha nem tudtam lecsendesíteni, egyfolytában zsizsegett, beszélt, de ez a masszázsfajta meghozta az áttörést. Azóta Attila elpilled, elpunnyad és csak élvezi a masszázst és minden egyes kezelés után hálát rebeg nekem. :)
Van, hogy kombinálva használom más kezeléssel. A héten volt egy kosaras vendégem, derékfájással jött. Kapott mindenféle gépi kezelést, + flossbandos kezelést, de nem tudtam megszüntetni teljesen a fájdalmat. Na tatami le a földre, srác úgy pólóba, farmerba a tatamira, és hajrá KoroKan hátsó oldali kezelés. Fél óra múlva felállt és jé fájdalom nélkül forgatta a felső testét.
A másik egy küzdő sportot űző vendégem volt, aki már több masszőrnél járt, de nem igazán tudtak vele mit kezdeni. Nagy test, sok izom, no mondom ő is KoroKant kap, hisz ott a teljes súlyomat vethetem be az ő izmaival szembe. És tényleg. A kezelés után, boldogan, felszabadultan kérte a következő időpontot.
Nagyon örülök, hogy hallgattam a megérzésemre és elmentem megtanulni ezt a szuper masszázsfajtát.
Köszönöm szépen Ibolya"

Lad Maya

Térd-csípő implantációs férfi vendég, hetek óta komoly alvászavarral érkezett. Pár masszázs és már jól alszik. Focista-vendéglátós fiatal férfi vendég, folyamatos húzódás, fájdalom a farizmok alatt és a combjaiban éjszakai görcsök. 4 napja jól alszik. Én meg imádom a visszajelzéseket !!! :-)
A többi masszázsomat már nem is szeretem annyira csinálni, ... hogy bevalljam őszintén :-)