Masszőr szakmai képzések, marketing képzések, továbbképzések több mint 10 éve, garanciával!

KoroKan alap képzés

KoroKan masszázs alap tanfolyam - Aktív és Junior masszázsAmely tartalmazza a következőket:

1. 40 órás gyakorlati KoroKan masszázs  alaptanfolyamot - ára 148.000 Ft


2. A gyakorlati képzés előtt kb. 20 óra alatt megismerhető  online  biztosított elméleti oktató anyag. További javasolt nyomtatott elméleti oktatási anyag, amennyiben nem rendelkezel masszőri végzettséggel (azaz teljesen kezdő masszőr vagy): Barta Tamás - Demeter János Anatómia-élettan

2024-ben is maximum 40 fő részére biztosítjuk a KoroKan masszázs tanfolyami részvételt! Így garantáltan egy olyan egyedülállóan hatékony  masszázs technika lesz a kezedben, amivel nem találkoznak minden sarkon a vendégek! 

Aktív és Junior gyakorlati tanfolyami jelentkezéskor fizetendő regisztrációs díj  50.000 Ft. Képzés lemondása esetén (képzés megkezdése előtt 6 héttel) abban az esetben számít bele a következő képzésbe, amennyiben helyet tudok biztosítani. Ellenkező esetben nem kerül visszatérítésre.


Képzésen résztvevők maximális  létszáma 6 fő

Sopron mellett, távolabbról érkezők részére bentlakásos képzés.

Kérlek minél előbb add le jelentkezésed, biztosítsd helyed a számodra megfelelő időpontra és helyszínre.

 

KoroKan Aktív és Junior masszázs

A masszázs alapját képezi  a KoroKan Aktív masszázs, mely technikájára épül rá a különféle állapotnak, életkori sajátosságoknak megfelelő Kismama és Senior masszázs.

A 60 perces kezelés alatt a masszőr 1400-1600 speciális nyomó-gyúró-simító fogást végez. A masszázst talajra helyezett matracon végzi, a vendég kényelmes pamut ruhában van.

A KoroKan masszázs  kimagasló elsődleges hatékonyságát:

 • az izom-ízületi rendszerre, a fascia háló direkt kezelésével,
 • központi idegrendszerre és a vegetatív idegrendszerre gyakorolt komplexitása révén éri el,
 • majd ezen keresztül valósul meg a hormonális hatás is.

Másodlagos hatás a perifériás keringési rendszer működésének javítása.

A KoroKan masszázs azzal, hogy a mély izmokat is eléri, az említett hatást nagyrészt a vegetatív idegrendszerre is ki tudja fejteni. Fontos, hogy véletlenül sem okoz az izmokban feszülést és így tejsav-felszaporodást (masszázs utáni izomfájdalom).

A vegetatív idegrendszeri hatás révén általános tonizáció jön létre, ami a vérkeringés és a nyirokkeringés javulásának alapja.

A vegetatív idegrendszer tonizáltsága a hormonszabályozásra kedvezően hat vissza.

A speciális nyomó-gyúró-simító mozdulatok az idegi reflexzónában folyamatos, közepes erősségű ingerületet tartanak fenn, amit a szervezet sokkal jobban fogad, mint a klasszikus masszázsoknál.

Az izmokra gyakorolt relaxációs hatás a hosszanti nagy hátizomban, a nagy farizomban és a medencei izmokban igen kifejezett.

A vér- és nyirokkeringés serkentése elsősorban az övtől lefelé eső területeken azonnal érezhető közérzeti javulást eredményez.

Relaxál, energetizál, harmonizál, észrevétlenül hozza egyensúlyba a bal és jobb oldal izomrendszerét.

A  KoroKan masszázs egy  protokoll kezelés, ami azt jelenti, hogy mindig a gyakorlati képzésen  elsajátított 100 lépést kell elvégezni a megadott sorrendben és kivitelezési pozícióban.

Azonban a masszázs még sem ugyanaz, hisz minden vendég aktuális állapotához, igényéhez igazítja a masszőr, mind az erősséget, mint a masszázs végzésének ritmusát.

Az aktív korosztály összetett problémáira a hagyományos nyugati masszázsok nem minden esetben tudnak hatékony, gyors megoldást nyújtani. Jelen korunknak a gyorsaság, a vendég mielőbbi lehetséges fájdalommentesítése már alapkövetelménye.

Fontos, hogy ne a sokadik kezelésre reagáljon javulással a vendégünk szervezete, hanem akár már az első kezelés után kimagasló eredményt érjünk el.

 

A módszer egyszerűsége és letisztultsága rendkívüli kincs a hivatalos gyógyítók, masszőrök, természtgyógyászok kezében.

KoroKan masszázs


 


Egyedülállóan, fájdalom mentesen lazítja a fascia háló mélyen fekvő részeit is. A lazító hatása  2-3 kezeléssel már maradandó, minimális az imok és az őket körülvevő fascia háló feszülésének visszatérése. Direkt hatással van a csontokat körülvevő csonthártyára is.
 

Pontosan ezért lehet képes:

 • az energiahiányos állapotok megszüntetésére,
 • a nyak-, hát- és derékfájdalmak csökkentésére, 
 • az ödémás állapotok javítására,
 • a kimerültség, fáradékonyság megszüntetésére,
 • stressz okozta problémák csökkentésére,
 • a szervezet méregtelenítésére,
 • alvászavarok enyhítésére.

A tanfolyamon az 5 napos gyakorlati képzés keretében megtanuljuk a kezelés fogásait, helyes kivitelezési pozicióit, sorrendjét.

Tanfolyami helyszín Sopron mellett a Lővérek lábánál, erdő mellett, kedvező árú szállással:


 

Az eredményes vizsgát tanúsító Tanúsítvány mellé sikeres vizsgádhoz már ingyenesen biztosítjuk:

 • Az új szolgáltatásod megismertetését segítő kezdő reklámcsomagot (InfoCard a masszázsról, névjegy, vendégnyilvántartó lap, masszázs utalványok,  plakát grafikai anyagát, melyet önállóan nyomtathatsz a szükséges mennyiségben). 
 • Megjelenést a masszázst bemutató és masszőrközvetítő weblapunkon egy évig. A www.korokanmasszazs.hu oldalon összegyűjtöttünk minden, a leendő vendégeid számára fontos információt. Itt mindent megtalálnak a KoroKanról és masszőrjeinkről, így rajtunk keresztül is rád találhatnak és ellenőrizhetik, hogy te valóban szakképzett KoroKan masszőr vagy.

Továbbképzés formájában a KoroKan Aktív és Junior masszázs vizsgától számított fél év után van lehetőség részt venni a KoroKan Senior és a Kismama masszőr képzésen.


Figyelem, ez fontos! A tanfolyamra  pénz-visszafizetési garanciát vállalunk – ha nem tetszett a tanfolyam (az első oktatási nap végén), és szerinted, nem éri meg az árát, akkor kérdés nélkül visszafizetem a gyakorlati képzésre befizetett összeget neked, amit addig befizettél. Visszafizetési ajánlatom az előzetesen átadott online anyagok árára nem vonatkozik.

 

KoroKan masszázs

Köszönjük jelentkezésed

Kereszt név *:
Családi név *:
Mobil telefonszám *:
E-mail *:
Tanfolyam időpontja *:
Számlázási név, pontos cím, csak magánszemély részrére tudom a számlát kiállítani! *:
Lakcím, amennyiben eltér a számlázási címtől:
Üzenet:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!


Kapcsolat

Fekete Ibolya egyéni vállalkozó

Székhely: 9495 Kópháza Ady Endre utca 17. 

Telefon: 0036 20 931 5864

E-mail: info@masszorvagyok.hu


KoroKan Nemzetközi Oktatási Központ Kft.

Székhely: 9485 Nagycenk Gyár utca 56/6.

Telefon: 0036 20 931 5864

E-mail: info@korokan.eu