VIP 2023 utalvány

A CSODA SZÉP ARANY ÉS EZÜST DOMBORNYOMOTT MANDALÁS UTALVÁNYOK ÚJRA rendelhetők.

Két új további színben: zöld-arany mandalával, és halvány lila - ezsüt mandalával egészült ki a kollekciónk.

Ha Te már ismered, csak görgess az oldal aljára a megrendelő űrlaphoz, ahol ki tudod választani a számodra megfelelő csomagot.

AJÁNDÉKUTALVÁNYOK

LUXUS minőségű papírra nyomott, matt, karcálló fóliával bevont ARANY  és EZÜST  dombornyomott ajándékutalványok rendelhetők a következő színekben:

fenséges lila - arany dombornyomással

férfias mélykék - ezüst dombornyomással

elegáns bézs - arany dombornyomással -
korlátozott számban.

karácsonyi zöld - arany mandalával - elfogyott.

halvány orgona lila - ezüst mandalával.

Nekem elhiheted, ez a befektetés évről évre kifizetődik, hiszen a megajándékozottakból gyakran, visszatérő vendég és két lábon járó “reklámhordozó” válik.Ismerd meg mi a különbség ajándékutalvány és ajándékutalvány között, mikor nem csak kézbe veszik, hanem viszik is. 

Az utalványok tökéletesek születésnap, Valentin nap, Anyáknapja, karácsonyhoz kapcsolódó ajándékozáshoz.


Méltó képviselője a magas színvonalon végzett masszázsodnak!


Az exkluzív utalványokat már használó kollégák visszajelzése alapján, a vendégek szívesen fizetnek plusz térítési díjat is (500 Ft/db), és inkább ezeket választják a régi, ingyenesen biztosítottak helyett. 

Kiegészítésként kérheted a POSZT KÉPEINKET a közösségimédia-felületekre szerkesztve.

Használd az utalványokhoz biztosított, professzionálisan fotózott és grafikus által szerkesztett képeket, vizuális tartalmakat Facebook-, Instagram oldaladon, és kerüld el az olcsó-hatást!

Nem elég csak kiemelkedőnek lenni, annak is kell látszani!


További ajánlatom:

Az utalványok sikeres értékesítéséhez biztosítok közel 100 db csodaszép közösségi média poszt képet, különféle alkalmakhoz, melyek letölthetők, magadra szabhatók.
Poszt szövegek, Messenger, SMS, e-mail üzenet szövegek – különféle variációkkal karácsonyra, születésnapra - azaz egész évben tudod használni, ezzel a vendégköröd eredményesen tudod bővíteni! 


Mindez most 18.000 Ft helyett mindössze 9.000 Ft-ért!

Rendeléskor kérlek vedd figyelembe, hogy a bézs-arany színből korlátozott,  a zöld-arany utalványokból már nem áll rendelkezésre. 

Amennyiben ezekből a színekből is rendelsz, rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot telefonon egyeztetés céljából, hogy tudunk-e még küldeni.

2023. Mandalás utalványok rendelése

Név *:
E-mail címed *:
Telefonszámod *:
Postázási cím (háztömb, emelet, ajtó...megjelöléssel) *:
Számlázási cím, amennyiben eltér a postacímedtől (katás adózóként csak magánszemély részére tudok számlát kiállítani, így vállalkozói adatokat kérlek ne adj meg és ne utalj vállalkozói bankszámlaszámról):
Rendelhető csomagajánlatok, zöld és bézs színből már csak korlátozott mennyiségben *:Megjegyzés:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!