VIP 2023 utalvány

A CSODA SZÉP ARANY ÉS EZÜST DOMBORNYOMOTT MANDALÁS UTALVÁNYOK ÚJRA rendelhetők.

Két új további színben: zöld-arany mandalával, és halvány lila - ezsüt mandalával egészült ki a kollekciónk.

Ha Te már ismered, csak görgess az oldal aljára a megrendelő űrlaphoz, ahol ki tudod választani a számodra megfelelő csomagot.

AJÁNDÉKUTALVÁNYOK

LUXUS minőségű papírra nyomott, matt, karcálló fóliával bevont ARANY  és EZÜST  dombornyomott ajándékutalványok rendelhetők a következő színekben:

fenséges lila - arany dombornyomással

férfias mélykék - ezüst dombornyomással

elegáns bézs - arany dombornyomással.

karácsonyi zöld - arany mandalával.

halvány orgona lila - ezüst mandalával.

Nekem elhiheted, ez a befektetés évről évre kifizetődik, hiszen a megajándékozottakból gyakran, visszatérő vendég és két lábon járó “reklámhordozó” válik.Ismerd meg mi a különbség ajándékutalvány és ajándékutalvány között, mikor nem csak kézbe veszik, hanem viszik is. 

Az utalványok tökéletesek a közelgő karácsonyra és később is bármilyen alkalomra (születésnap, névnap...).


Méltó képviselője a magas színvonalon végzett masszázsodnak!


Az exkluzív utalványokat már használó kollégák visszajelzése alapján, a vendégek szívesen fizetnek plusz térítési díjat is (500 Ft/db), és inkább ezeket választják a régi, ingyenesen biztosítottak helyett. 

Kiegészítésként biztosítom a POSZT KÉPEINKET a közösségimédia-felületekre szerkesztve.

Használd az utalványokhoz biztosított, professzionálisan fotózott és grafikus által szerkesztett képeket, vizuális tartalmakat Facebook-, Instagram oldaladon, és kerüld el az olcsó-hatást!

Nem elég csak kiemelkedőnek lenni, annak is kell látszani!


AJÁNDÉK - 18.000 Ft értékben MINDEN RENDELÉSHEZ!

A megrendelésed visszaigazoló E-mail-ben találod a letöltési felületet,
ahol a részletes javaslataim találod, és az utalványok sikeres értékesítéséhez biztosítom: poszt szövegek, Messenger, SMS, E-mail üzenet szövegek – különféle variációkkal karácsonyra, születésnapra, képekkel - azaz egész évben tudod használni, ezzel a vendégköröd eredményesen tudod bővíteni! 


Rendeléskor kérlek vedd figyelembe, hogy a bézs-arany, és a zöld-arany utalványokból már csak korlátozott mennyiség áll rendelkezésre. Amennyiben ezekből a színekből is rendelsz, rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot telefonon egyeztetés céljából, hogy tudunk-e még küldeni.

2023. Mandalás utalványok rendelése

Név *:
E-mail címed *:
Telefonszámod *:
Postázási cím (háztömb, emelet, ajtó...megjelöléssel) *:
Számlázási cím, amennyiben eltér a postacímedtől (katás adózóként csak magánszemély részére tudok számlát kiállítani, így vállalkozói adatokat kérlek ne adj meg és ne utalj vállalkozói bankszámlaszámról):
Rendelhető csomagajánlatok *:Megjegyzés:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!