oma

Az oldalon találod az Oktató Masszőrök Akadémájának programját, oktatási moduljait, részletes információkkal.

Jelentkezési űrlap az oldal alján található!

Jelentkezés csak előzetes személyi konzultációt követően lehetséges.
Melyet egyeztethetsz az info@masszorvagyok.hu email címen, vagy Fekete Ibolya 06209315864-es telefonszámon.

Programban való részvétel feltétel: aktív vállalkozói adószám, masszőr tevékenységi kör.

OKTATÓ MASSZŐRÖK AKADÉMIÁJA

Oktatási felület: masszorvagyok.hu online oktatás keretében, személyes konzultációkkal, letölthető, nyomtatható anyagokkal kiegészítve.

Előadó: Fekete Ibolya
I. MODUL TARTALMAKezdünk egy ÖNBIZALOM-NÖVELŐ (mert abból sosem lehet elég) beszélgetéssel, majd a következő területeket fogod megismerni a hozzád postán érkező OKTATÓ MASSZŐR LESZEK naplód kitöltésével, majd az azt követő konzultációval:

1. Segítek neked fókuszálni és strukturálni gondolataidat, mint leendő oktató. Kérdéseimre adott válaszaid segítenek meghatározni, hogyan tudod kiaknázni saját szakmai erősségeidet. Így a tényleges szakmai tapasztalataid és sikereid alapján meg tudod határozni, mely területeken tudsz hatékonyan tanítani, támogatni a vendégeket, vagy más masszőrkollégákat, leendő masszőröket.
Felismered, hogy igazán már most is oktatsz, csak nem elég tudatosan, és rendszerben – így ezt a tevékenységet hatékonyabban, eredményes időgazdálkodással fogod tudni kivitelezni, miközben megtanulod bevételi forrásként működtetni.

2. A célpiacod beazonosításával segítek meghatározni, hogy pontosan kik azok, akiket oktatni szeretnél, és hogyan tudod maximálisan személyre szabott módon támogatni. A célcsoportodnak megfelelő terv és stratégia kialakításával könnyebben érheted el szakmai céljaidat oktatóként.

3. Milyen tárgyi feltételeket, esetleg eszközöket szükséges biztosítanod?
A személyes és online oktatás kombinációja sok lehetőséget kínál a hatékony és rugalmas oktatási folyamat megtervezéséhez. Az egyes módszerek előnyeit kamatoztatva olyan tervet alakíthatsz ki, olyan oktatási anyagot állíthatsz össze, amely a résztvevők számára optimális és eredményorientált tanulási élményt nyújt. Hogyan használd ki az utóbbi két-három évben átalakult oktatási metódusokat, szisztémákat? Hogyan lehet oktatással passzív jövedelemre szert tenni – azaz hogyan lehet egyszeri kivitelezéssel újból és újból értékesíteni egy oktatási anyagot.

4. Célkitűzések, és az ehhez kapcsolódó feladatok meghatározása nélkül nincs megvalósítás. Keressük meg a te személyes rövid és hosszútávú CÉLJAID. A lehetőségeidhez alkalmazkodó célok kitűzése és a hozzájuk kapcsolódó feladatok meghatározása segíthet abban, hogy reálisan és hatékonyan tervezd meg oktatási tevékenységedet. Az előzetesen összegyűjtött információk megismerése lehetővé teszi, hogy az oktatásod a saját potenciálodhoz, és a célközönséged igényeihez illeszkedjen.

5. Készítettem számodra egy írásbeli szerződéssablont. Ezt a sablont a saját céljaid és értékeid alapján személyre szabhatod, hogy igazán kifejezhesse azt, miért szeretnél oktatással foglalkozni, és mekkora elköteleződéssel viszonyulsz ehhez a tervezett tevékenységhez – ez lesz a te személyes SZÁNDÉKNYILATKOZAT-szerződésed.

Az önmagadnak tett ígéret és eltökéltség a céljaid, terveid ismeretében a felelősségteljes végrehajtáshoz szükségesek, hogy mindig tényleges tudásod és tapasztalatod alapján végezz oktatói tevékenységet.

6. Az OKTATÓI BRAND felépítése hosszabb távú folyamat, amely folyamatosan fejlődik és alakul. A személyes megközelítés és a minőségi tartalom az alapja annak, hogy kiemelkedővé válhass a masszőrök oktatói közösségében. Az oktatói tevékenységedhez szükséges új arculatod és közösségi médiamegjelenésed gondos tervezéssel és kivitelezéssel fogod tudni elkészíteni. Fontos, hogy leendő tanulóid számára értéket és hitelességet közvetítsenek, mellyel megerősíted új tevékenységed. Ezek a lépések segíthetnek abban, hogy hatékonyan pozícionáld magad az oktatói területen, és erős, hiteles, megkülönböztethető brand-et tudj felépíteni. Ehhez részletes tanácsokat, feladatokat adok, a kivitelezésekhez egyszerű, önállóan megoldható lehetőségeket mutatok számodra.

7. Megmutatom, melyek azok az egyszerű praktikák, melyekkel az oktatók többsége sajnálatos módon nem foglalkozik, nem szán rá időt, és energiát. Ezek a lépések segítenek abban, hogy messze az átlag feletti minőségben légy oktató. Azonban ezt megelőzően már nagyszerűen tudod alkalmazni, begyakorolni a masszázsra járó vendégeidhez kapcsolódó szolgáltatásaid közben. Ez pozitív hatással lesz masszőrvállalkozásodra, és remek rutinra teszel szert.

Ára: 70.000 Ft - tartalmazza az OKTATÓ MASSZŐR LESZEK naplód, és a  személyes konzultációt maximum 1 óra tartamban.

 


II. MODUL TARTALMA1. Oktatási rendszered, tananyagaid kialakításához útmutató. Eddig megvalósított saját oktatásaim felépítése, fejlesztése, újratervezése. Tanulságos, de nem követendő példák. Mire figyelj a képzésed tervezésekor, tematika összeállításakor. Hogyan használd a Naplódban, konzultációdban megfogalmazottakat?

2. Felnőttképzési bejelentés menete. Adatszolgáltatás. Felnőttképzési szerződés, tanúsítványminta, nyilvántartási kötelezettségeid. 2023-as évtől bevezetett újdonságok, ellenőrzési csekklista. Mit büntethetnek? – letölthető dokumentumban fogod találni a legfontosabb információkat kilistázva.

3. Technikai megoldások online és gyakorlati oktatáshoz. Honlap felületetek, ahol online oktatást is indíthatsz. Videó tárhely szoltáltatók. Milyen eszközökre lehet szükséged videós anyag elkészítéséhez?

4. Oktatásszervezés, tanulói nyilvántartások, képzések levelezései.

5. Kérdőívek alkalmazási lehetőségei. Felületek, ahol professzionális kérdőívet generálhatsz. Kérdőív minták, kérdés témakörök.

6. Adózási ismeretek. Milyen lehetőségeid vannak? Milyen lehetőséged van, ha a masszőr vállalkozásodban kimeríted a kata keretet?

Letölthető anyagok tartalma: 

Egyéni vállalkozók adózása  
Felnőttképzési bejelentés menete. 2023. új szabályozás. Ellenőrzési lista. 
Kérdőívek használata - minták, kérdéssorok. 
Minisztériumi_tajekoztato_a_2023-as_jsz._valtozasokrol_jogertelmezesi_segedlet 
Szakértői válaszok képzésekkel kapcsolatosan 
Felnőttképzési szerződés – szóban 
Felnőttképzési szerződés -  írásban, mintaszerződés 


Ára: 50.000 Ft
III. MODUL TARTALMA


1. Mi a hitelesség definiciója egy oktató masszőr esetében? Összefoglaló, ismétlés.
Szakértői hitelesség önvizsgálati csekklista, javaslatok.

2. Marketing alap eszközeid listája. Célpiac meghatározása.
Célpiac elköteleződési fázisok.

3. Honlap, domain név választás, E-mail cím választás. Honlap kivitelezés, szerkesztési felületek. Honlap tartalmi elemei, menüpontjai. Mire figyelj a honlapoddal kapcsolatban.

4. Közösségi média felületeid.
Poszt témák.

5. Offline eszközök: szórólap, DM levél, újsághirdetés.
Szövegírás. Címsor fontossága.
Nyomdai javaslatok.

6. Értékesítési szövegírás haladó szinten ChatGPT-vel.
Prompt elemei, felépítése.
AIDA, BAB szövegírás modellek.
Prompt gyakorlási javaslatok, feladatok.
Prompt szövegek.

Letölthető segédletek:
Célpiacod meghatározása
Versenytárs (konkurencia) kutatás
AIDA, BAB  marketing szövegíró modellek tartalmi elemei
ChatGPT instant promptok – fogd és vidd

Későbbiekben is bővülő videók,  tananyag, letölthető anyagok! Jelenleg havi szinten változnak, bővülnek az elérhető lehetőségek, így folyamatosan bővítem, frissítem a modul oktatási anyagát.


Ára: 70.000 Ft

 


IV. MODUL TARTALMA


Amennyiben az első három modult elvégezted. kérheted:
Családi egészségmester - 
4 területet (légzés, alvás, látás, és köpölyözés) feldolgozó komplex oktatóanyaga, és az értékesítést támogató anyag. Online oktatási anyagod teljesen készre, vállalkozásodra  szerkesztve. Gyakorlati workshop kézikönyv. Közösségi média értékesítési kampány anyaga, posztképekkel, szövegekkel elkészítve.

Jelentkezéseket a IV. modulhoz limitáltan fogadok, területi lefedettséget figyelembe véve.

1. IV. modul bevezető videója, Családi egészségmester képzés témái, teendőid listája.
2. Köpölyözés otthon oktatói jegyzeted – útmutató
3. Online oktató videó felvételeid hangfelvételének elkészítése – útmutató

Letölthető segédletek:

Köpölyözés otthon oktatói_jegyzet – dokumentum
Hangrögzítéshez információk – pontosan mit, és hogyan csinálj - dokumentum

Szövegkönyvek:
2023_SZEM_szöveg_A
2023_LÉGZÉS_szöveg_A
2023_KÖPÖLY_szöveg_A
2023_ALVÁS_szöveg_A

Online oktató anyagodhoz a videó képei:
lélegezz_ppt
látásunk_szem_ppt
alvás_ppt
hátregenerálás_köpöly_ppt

Minta hangfelvételek, melyek segítenek a feldolgozásban:
alvás_szilágyi_marika_hanganyag
köpöly_szilágyi_marika_hanganyag
légzés_szilágyi_marika_hanganyag
szem-szilágyi_marika_hanganyag

Közösségi média posztokhoz képek, szövegek:
Családi_egészségmester_képzés_poszt_grafikák_pdf_megtekintésre – komplex, canvában szerkesztve
Családi_egészségmester_képzés_poszt_szövegek – komplex
Családi egészségmester képzéshez kapcsolódó sales oldalad teljes szövege profi marketinges szövegíró által megírva.
Szórólap, DM levél profi marketinges szövegíró által megírt szöveg

Ára: 90.000 FtV. MODUL TARTALMA


Tarts frissítő, svéd masszázs tanfolyamot! Neked csak a szakmai, gyakorlati tudásod szükséges hozzá adnod - minden egyebet kidolgoztun, biztosítunk számodra!

Már az első tanulód részvételi díjából megtérül a teljes modul költséged!

1. 43 oldalas letölthető, nyomtatható tanfolyami jegyzeted a tanulóid részére. Nyelvtanilag, szakmailag lektorálva.

2. Felnőttképzési szerződés.

3. Tanúsítvány minta - melyet magadra szabhatsz.

4. Elméleti oktatási anyag javaslat - melyekben a tesztkérdések is kidolgozva várnak - így tanulóid elméletből is felkészültek lesznek.

5. Képzés tanmenete.

6. Összefoglaló videó a legfontosabb tennivalóidról a bevezetéssel, szervezéssel kapcsolatban.

7. Ajándék Orosz mézes masszázs tanulói tanfolyami jegyzettel.Bevezető áron 2024. június 15-ig az előző modult elvégzőknek: 60.000 FtAz I-III. modul megismerésével megtanulod, hogyan tudod saját oktatási rendszered felépíteni, kivitelezni, értékesíteni. Ezt követően önállóan akár vendégek, lakosság felé, vagy masszőr kollégák, új masszőrök képzését is képes leszel önállóan a saját vállalkozásod tevékenységi körébe beilleszteni.

A részletesen kidolgozott vendégkotató anyaggal a IV. modullal, azonnal elkezdheted az oktatást is. Azonban ebben a programban csak abban az esetben tudsz részt venni, amennyiben a vállalkozásod földrajzi területe még nincs lefedve. Erről érdeklődj előzetesen.

V. modul anyagával megtarthatod életed első svédmasszázs tanfolyamát, neked csak ki kell nyomtatni tanulóidnak a jegyzeteket. A felnőttképzési szabályozás fontos tudnivalóit, szabályait már megismerted a II. modulban.


Részvételi díjak:


I. modul - 70.000 Ft,

II. modul - 50.000 Ft

III. modul - 70.000 Ft

IV. modul - 90.000 Ft

V. modul - 60.000 Ft


A modulok ára részletekben, havonta fizethető.

Modulokhoz a hozzáférés az utalást követően lesz aktív.

Kérlek jelentkezéshez töltsd ki a következő űrlapot.

A jelentkezés nem jelenti a képzésen való részvétel biztos lehetőséget, a modulhoz való csatlakozást, azt mindig egy előzetes konzultáció előzi meg.

OMA I. modul jelentkezés

Név *:
Mobilszám *:
E-mail címed *:
Honlapod, Facebook privát és üzleti oldalad, Instagramm, Tik-tok oldalaid neve *:
Számlázási címed, amelyre katás adózóként magánszemélyre tudok számodra számlát biztosítani *:
Postázási címed, amennyiben eltér a számlázási címedtől, vagy ha azt nem pontosan adtad meg, emelet, ajtó, épület....:
Vállalkozói tevékenységed település neve(i), irányítószámai *:
Vállalkozásod kezdésének éve *:
Tanfolyamaid felsorolása, amennyiben ezt nem küldted el az előzetes jelentkezéskor:
Üzenet, kérdés:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!