oma

Az oldalon találod az Oktató Masszőrök Akadémájának programját, oktatási moduljait, részletes információkkal.

Jelentkezési űrlap az oldal alján található!

Jelentkezés csak előzetes személyi konzultációt követően lehetséges.
Melyet egyeztethetsz az info@masszorvagyok.hu email címen, vagy Fekete Ibolya 06209315864-es telefonszámon.

Programban való részvétel feltétel: aktív vállalkozói adószám, masszőr tevékenységi kör.

OKTATÓ MASSZŐRÖK AKADÉMIÁJA

Oktatási felület: masszorvagyok.hu online oktatás keretében, személyes konzultációkkal kiegészítve, postán érkező OKTATÓ
Előadó: Fekete Ibolya

I. MODUL TARTALMA

Kezdünk egy ÖNBIZALOM-NÖVELŐ (mert abból sosem lehet elég) beszélgetéssel, majd a következő területeket fogod megismerni:

1. Segítek neked fókuszálni és strukturálni gondolataidat, mint leendő oktató. Kérdéseimre adott válaszaid segítenek meghatározni, hogyan tudod kiaknázni saját szakmai erősségeidet. Így tényleges szakmai tapasztalataid és sikereid alapján meg tudod határozni, mely területeken tudsz hatékonyan tanítani, támogatni a vendégeket, vagy más masszőrkollégákat, leendő masszőröket.
Felismered, hogy igazán már most is oktatsz, csak nem elég tudatosan, és rendszerben – így ezt a tevékenységet hatékonyabban, eredményes időgazdálkodással kivitelezheted majd, miközben megtanulod bevételi forrásként működtetni.

2. A célpiacod beazonosításával segítek meghatározni, hogy pontosan kik azok, akiket oktatni szeretnél, és hogyan tudod maximálisan személyre szabott módon megközelíteni és támogatni őket. A célcsoportodnak megfelelő terv és stratégia kialakításával könnyebben érheted el szakmai céljaidat oktatóként.

3. Milyen tárgyi feltételeket, esetleg eszközöket szükséges biztosítanod?
A személyes és online oktatás kombinációja sok lehetőséget kínál a hatékony és rugalmas oktatási folyamat megtervezéséhez. Az egyes módszerek előnyeit kamatoztatva olyan tervet alakíthatsz ki, olyan oktatási anyagot állíthatsz össze, amely a résztvevők számára optimális és eredményorientált tanulási élményt nyújt. Hogyan használd ki az utóbbi két-három évben átalakult oktatási metódusokat, szisztémákat? Hogyan lehet oktatással passzív jövedelemre szert tenni – azaz hogyan lehet egyszeri kivitelezéssel újból és újból értékesíteni egy oktatási anyagot.

 

4. Célkitűzések, és az ehhez kapcsolódó feladatok meghatározása nélkül nincs cél megvalósítás Keressük meg a te személyes rövid és hosszútávú CÉLJAID. A lehetőségeidhez alkalmazkodó célok kitűzése és a hozzájuk kapcsolódó feladatok kidolgozása segíthet abban, hogy reálisan és hatékonyan tervezd meg oktatási tevékenységedet. Az előzetesen összegyűjtött információk megismerése lehetővé teszi, hogy az oktatásod a saját potenciálodhoz, és a célközönséged igényeihez illeszkedjen.

 

5. Készítettem számodra egy írásbeli szerződéssablont, melyet magaddal köthetsz meg. Ezt a sablont a saját céljaid és értékeid alapján személyre szabhatod, hogy igazán kifejezhesse azt, miért szeretnél oktatással foglalkozni, és mekkora elköteleződéssel viszonyulsz ehhez a tervezett tevékenységhez – ez lesz a te személyes SZÁNDÉKNYILATKOZAT-szerződésed.

Az önmagadnak tett ígéret és eltökéltség a céljaid, terveid ismeretében a felelősségteljes végrehajtáshoz szükségesek, hogy mindig tényleges tudásod és tapasztalatod alapján végezz oktatói tevékenységet.


6. Az OKTATÓI BRAND felépítése hosszabb távú folyamat, amely folyamatosan fejlődik és alakul. A személyes megközelítés és a minőségi tartalom az alapja annak, hogy kiemelkedővé válhass a masszőrök oktatói közösségében. Az oktatói tevékenységedhez szükséges új arculatod és közösségi médiamegjelenésed gondos tervezéssel és kivitelezéssel fogod tudni elkészíteni. Fontos, hogy leendő tanulóid számára értéket és hitelességet közvetítsenek, mellyel megerősíted új tevékenységed. Ezek a lépések segíthetnek abban, hogy hatékonyan pozícionáld magad az oktatói területen, és erős, hiteles, megkülönböztethető brand-et tudj felépíteni. Ehhez részletes tanácsokat, feladatokat adok, a kivitelezésekhez egyszerű, önállóan megoldható lehetőségeket mutatok meg számodra.

7. Megmutatom, melyek azok az egyszerű praktikák, melyekkel az oktatók többsége sajnálatos módon nem foglalkozik, nem szán rá időt, és energiát. Ezek a lépések segítenek abban, hogy messze az átlag feletti minőségben válj oktatóvá. Ugyan erre csak a tényleges oktatások megtartása közben lesz szükséged, azonban ezt megelőzően már nagyszerűen tudod alkalmazni, begyakorolni a masszázsra járó vendégeid kezelése közben. Ez pozitív hatással lesz masszőrvállalkozásodra, és remek rutinra teszel szert.

 

 

II. MODUL


Oktatási rendszered, tananyagaid kialakításához útmutató.
Technikai megoldások online és gyakorlati oktatáshoz.
Oktatásszervezés, tanulói nyilvántartások. Adózási tanácsok.
Felnőttképzési nyilvántartás, adatszolgáltatás, felnőttképzési szerződés, tanúsítványminta, nyilvántartási kötelezettségeid.


III. MODUL

 

Oktatásod értékesítési rendszerének kialakítása.
Marketingrendszer felépítése: honlap, közösségi médiafelületek, partnermarketing.
Hirdetések.

 

Az I-III. modul megismerésével megtanulod, hogyan tudod saját oktatási rendszered felépíteni, kivitelezni, értékesíteni. Ezt követően önállóan akár vendégek, lakosság felé, vagy masszőr kollégák, új masszőrök képzését is képes leszel önállóan a saját vállalkozásod tevékenységi körébe beilleszteni.

IV. MODUL

Ezt követően az Akadémia által kidolgozott, teljesen kész oktatóanyagokhoz  is lesz lehetőséged hozzáférni, igényed szerint:

1. Családi egészségmester-képzés első 4 modulja, online és gyakorlati képzéssel (következő 3 téma kivitelezés alatt). Komplex értékesítési rendszere. - 60.000 Ft.

2. Gyakorlati, szakmai workshopok elméleti anyaga, gyakorlati iránymutatás. Témánként 20.000-40.000 Ft

3. Svédmasszázs alaptanfolyam elméleti anyaga, gyakorlati képzés tematikája, tesztek, tanúsítvány.  (ára szeptember végén lesz ismert, amikor teljes egészében elkészül). 

Részvételi díjak 2023. szeptember 30-ig:

I. modul - 70.000 Ft, mely tartalmaz egy óra személyes konzultációt, valamint a postán kiküldésre kerülő OKTATÓ MASSZŐR NAPLÓ jegyzeted. Utalásod követően küldöm a belépési linket az online oktató felületre.

A videókat  bármikor megnézheted, akár többször is, ez a későbbiekben is elérhető lesz számodra. A kapott feladatokat önállóan szükséges elvégezni - majd ezt követi a személyes konzultáció, ahol átbeszéljük, egyeztetjük a terveid, kérdéseid.

A modul ára tartalmazza a konzultáció díját is - azonban ezt csak a csatlakozástól számított 6 hétig igényelheted. Ezt követően már csak térítés ellenében. 

II. modul - 40.000 Ft, októberi díj, csak akkor kell fizetni majd utalni.

III. modul - 60.000 Ft, novemberi díj, csak akkor kell majd  utalni.Kérlek jelentkezéshez töltsd ki a következő űrlapot.


OMA I. modul jelentkezés

Név *:
Mobilszám *:
E-mail címed *:
Honlapod, Facebook privát és üzleti oldalad, Instagramm, Tik-tok oldalaid neve *:
Számlázási címed, amelyre katás adózóként magánszemélyre tudok számodra számlát biztosítani *:
Postázási címed, amennyiben eltér a számlázási címedtől, vagy ha azt nem pontosan adtad meg, emelet, ajtó, épület....:
Vállalkozói tevékenységed település neve(i), irányítószámai *:
Vállalkozásod kezdésének éve *:
Tanfolyamaid felsorolása, amennyiben ezt nem küldted el az előzetes jelentkezéskor:
Üzenet, kérdés:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!