partnerszorolap

Ingyenes letölthető grafikával az oldal alján


Keresztmarketing partner felkutatása, szerzése

Fontos, hogy megtaláld a célodnak leginkább megfelelő keresztmarketing partnert. Én két olyan lehetőséget szerkesztettem fel az anyagodra, ami nagy eséllyel mindenki környezetében található. Jóga oktató és gyógyteát is forgalmazó üzlet.

Kisebb településen lévő vállalkozó kiterjesztheti a legközelebbi városra, környező falvakra is a partner lehetőséget. Vidéki városban lakók akár a város másik felében lévő vállalkozással is felvehetik a kapcsolatot. Budapesten viszont fontos a távolság, közlekedési lehetőség, így keressetek olyan partnert, akivel még ideális távolságra működtök.

Ha már van személyes kapcsolatod, akkor az a legmegfelelőbb. De ha nincs, ne rettenj meg, csak a kezdet nehéz, azaz még az sem! Tudod, vállalkozó vagy, neked kell felkutatni a „zsákmányt” és ezzel éred el, hogy függetlenül, szabadon dolgozhass és irányítsd az életedet.

Kapcsolatfelvételi lehetőséged:

Ez olyan, mint az udvarlás, szexinek kell lenned, hogy lehetséges partnernek tekintsen, de nem szabad mindjárt „megdönteni” …ugye érted?

  1. Kezdésként felhívhatod a kiszemelt partnert, 2 mondatos bemutatkozás (üdvözlés, név, masszőr vagy, hol vagy masszőr) után elmeséled, hogy sok jót hallottál róla (ezt fontos kimondanod), kérdezd meg, alkalmas időpontban hívod? Ha igen, folytathatod, ha nem, akkor egyeztess a híváshoz egy másik időpontot. Szeretnéd ajánlani azon vendégeidnek, akik még nem ismerik, de szerinted szükségük lenne pl. jógára is a masszázs mellett. Megkérdezed mikor ér rá találkozni egy kávéra, szeretnél készíteni vele egy közös fotót, amit megoszthatsz a Facebook üzleti oldaladon, és egyben pár névjegykártyát is átadhat neked. Ezt követően mindjárt ajánlj fel két időpontot, amiből választhat. Így, ha ez nem is megfelelő számára, azonnal ajánlani fog neked egy harmadikat.
  2. Bevezetés ugyanaz. Szeretnél csinálni vendégeidnek egy nyereményjátékot, mit szólna hozzá, ha ebben a csomagban szerepelne egy jóga óra hozzá is?

 

Majd felvezetheted a keresztmarketing lehetőségét. Minden terhet leveszel a válláról, csak a rá vonatkozó információkat kell megadni, és a nyomtatási költség rá eső részét. Egyeztettek mennyiségben, és kész is.

Ugyanez a menetrendje bármelyik, kiszemelt vállalkozóval való kapcsolatfelvételnek.

 

Nyomtatható grafikai anyag letöltése itt:

partner-marketing-pdf.pdf