vip2020

El sem hiszed, milyen örömmel köszöntelek ezen az oldalon!
Most már Veled is bővül azon masszőrök köre akik komolyan veszik a vendégszerzést, és megbarátkoznak a MARKETING szóval és az ehhez kapcsolódó tevékenységgel.

Egyszerűen most arról lesz szó, hogy a meglévő szakmai tudásoddal hogyan tehetsz szert több új  vendégre, stabilabb, kiszámíthatóbb jövedelemre!

A következő anyagokkal a munkád legnehezebb részében, a vendégkör bővítéshez nyújtok segítséget számodra.

Mi a teendőd?
Használnod kell útmutatásom szerint az oldalon található, letölthető anyagokat.

Kezdésként mentsd el a Facebook oldaladra elhelyezendő fejléc képet, melyet a kampányodhoz tudsz használni:

anyaknapifacebbokfejlec.jpg

Javaslom, állíts össze egy anyák napi masszázs csokor ajánlatot.

Válassz legalább két félét kedvelt masszázsaidból:
pl. 40 perces testmasszázs + 40 perc talpmasszázs, s ehhez egy akciós árat javaslok, vagy akár akció nélkülit. Bármi megfelelő lesz a mostani masszázs palettádról.

 

Anyák napi kuponok


Nyomtatás A/4-es lapra, 4 db, kétoldalasan, első oldal színes, második oldal csak fekete nyomtatás, ajánlott  papírvastagság 130 gr műnyomó.
Értelemszerűen kitöltöd, határidőt ne felejts ráírni, a kedvezményed összegét, és természetesen az elérhetőségeidet.

3 variációt készítettünk, különböző korosztályú édesanyákhoz, mivel a rajta szereplő fotóval tud a kupont kézben tartó azonosulni.

Feladat:
a következő időszakban masszázsra jövő vendégeidnek ajándékba adsz egy kupont, s nyilvántartod egy füzetben, kinek adtad át (telefonszámot javaslok feljegyezni hozzá).

A kuponokat  azonban elérhetővé teheted sokkal több helyen. Pl. fodrász üzletben, kozmetikusnál, a közeli kávézóban, butikban, bio boltban, natúr üzletben,….sorolhatnám, derítsd fel a környékedet, keresd meg a vállalkozás tulajdonosát, ajándékozd meg egy ajándék masszázzsal, s kérd meg, hogy minden vásárlónak adjanak ajándékba egész április végéig.

Letöltési linkek:


kupon_1_anyaknapi.pdf

kupon_2_anyaknapi.pdf

kupon_3_anyaknapi.pdf

 

Plakát


Ezt nyomtathatod A/4-es méretben, de lehet A/3-asban is. Értelemszerűen kitöltöd.

Ha megoldható, érdemes lefóliáztatni, vagy 250 gr papírra nyomtatni.

Letöltési linkje:

anyaknapiplakat.jpg

Feladat:
Elhelyezheted a környéken ahol dolgozol, pl. üzletek kirakatában, környező lakótömbök földszinti faliújságán, liftekben (pl. egy 10 emeletes liftben akár 80 család is láthatja naponta!) üzemek, munkahelyek, iskolák, óvodák, önkormányzat, háziorvosi rendelő, …. faliújságján.
Engedélyt ne felejts el kérni hozzá!

Ajándékutalványok


Tetszés szerint nyomtathatod, javaslom, hogy minőségi papírra, mely min. 170 gr fényes vagy matt műnyomó papír legyen, de lehet silber  kreatív is, ez árban kissé drágább, de nagyon igényes!

Feladat:

Mint látod ezt is biancosra készítettük el, találsz helyet a masszázs megnevezésére, pl. 90 perces anyák napi masszázscsokor, sorszám (ez fontos NAV előírás), érvényesség határideje, valamint a  hátoldalra az elérhetőségeid.

Kinyomtatott utalványokat  április végéig mutasd meg vendégeidnek, add kezükbe, helyezd el jól látható helyen a masszázs szobában!

Letöltési linkek:

március 28-i tréning után a  VIP résztvevők részére küldeni fogom a linket, így még lesz egy egész hónapod, hogy értékesíteni tudd!
Addig használd szorgalmasan a fenti letölthető anyagokat!

 

Keress egy kis grafikai-nyomdai műhelyt, ahol a pendrájvra átmásolt anyagodat kinyomtatják a kért mennyiségben. Érdemes előre árajánlatot kérned, akár komolyabb eltérések is lehetnek.

Végére hagytam egy nagyon fontos kérésem!

Az anyák napi marketing kampányod anyaga sok-sok munkaóránkba került, ha ezt neked kellett volna elkészíttetned akkor bizony több tízezer forintot fizettél volna érte.
A kreatív szakmai összeállításról nem is beszélve.

Az  Anyák napi masszőr marketing  anyag szerzői jogvédelem alá lett helyezve a Szabadalmi Hivatalban. Használatát csak azoknak engedélyezzük saját masszőri tevékenységük reklámozásához, akik jelentkeztek a Masszőr marketing tréningre.


Most már olyan Anyáknapi kampányt fogsz tudni kivitelezni, ami után a profi marketingesek is megnyalnák 10 ujjukat :-) - és mindehhez csak nyomtatnod kell a linken elérhető anyagokat, és osztogatni a kuponokat! 

Sok sikert, ügyes szervezést, és kivitelezést a kampányhoz!

 

Üdvözlettel: Fekete Ibolya