Oktatás masszőröknek

Ha masszőr vagy Te melyikre mondasz IGENT?

 1. Ugyan elégedett vagyok a vendégeim számával és a jövedelmemmel, de számomra nagyon fontos, hogy a vendégeimet a legmagasabb szakmai tudással tudjam segíteni a mindennapokban.
 2. A több éves ágy mellett végzett masszázstól már sokat fáj a derekam, hátam, szeretnék végre egy olyan technikával dolgozni, amitől én is egyre jobban érzem magam, s nem fáradok el.
 3. Még lenne időm és energiám több vendéget fogadni, s jó lenne egy olyan technika, amivel a szégyenlősöket is meg tudnám masszírozni,ráadásul nem kellene masszázs ágyat cipelnem a házhoz járásnál.
 4. A környéken Dunát lehet szakajtani a sok masszőrtől, jó lenne valami hatásos, új technikával kitűnni közülük.

Ha csak egy állítással is egyetértesz, akkor mindenképpen szánj 5 percet ennek az oldalnak a megismerésére, s ha úgy döntesz, akkor rövidesen találkozunk.

Kérek értesítést a kedvezményes ajánlatokról,  aktuális tanfolyami időpontról, hírlevél feliratkozás itt>>>

Mit szólnál hozzá, ha egy olyan új masszázstechnikát tudnál már 40 órás gyakorlati képzés után alkalmazni:

 • Ahol a vendégednek nem kell levetkőznie (már csak ez a  tény is sok új vendéget fog neked hozni)?
 • Felmérések szerint a már egyéb masszázsra járó vendégek több mint 50%-a, kipróbálása után, a későbbiekben  a KoroKan masszázst kéri masszőrétől!
 • Aminek végzésétől egyáltalán nem fáradsz el, sőt inkább még téged is energiával tölt fel és ellazít!
 • Amivel minden eddiginél hatékonyabban tudsz izmot lazítani, ízületet nyújtani, stresszt és energetikai blokkokat oldani egyszerre?
 • Amihez nem szükséges még masszázs ágy sem, ezért ideális mobil masszázshoz is?Azt az előnyt, amire szükséged van ahhoz, hogy a legkeresettebb masszőrök közt légy nálunk
megtalálod!

Ismerd meg a KoroKan masszázst, ami egy shaolini kolostorokból származó 100 fogásos, komplex egész testkezelés, mely tartalmaz erőteljes, hosszan tartó izomlazítást, ízületi kimozgatást, energetikai blokkok oldását, stresszoldást.

A módszer egyszerűsége és letisztultsága rendkívüli kincs a hivatalos gyógyítók, masszőrök, természtgyógyászok kezében.

A hagyományos, asztalon végzett svéd-, gyógymasszázs alapú kezelések végzése nehéz, fizikai munkának minősül. A hosszabb ideje, e technikával dolgozók közt gyakori a gerincferdülés, s annak szövődményei, az egyoldalú ízületi terhelés, az aszimmetrikus munkavégzés következtében.

„Hosszú évek óta keresem, hogy mit is szeretnék igazán csinálni. MEGTALÁLTAM!!! Gyógymasszőrként is voltak sikerélményeim, visszatérő, elégedett vendégeim… de a KoroKan valami egészen más! Akik kipróbálták, már csak ezt kérik. Sokkal kellemesebbnek és főleg hatásosabbnak érzik. A gyógymasszázzsal ellentétben ettől nem fáradok el, inkább feltöltődöm tőle. Úgy érzem nekem is jót tesz, nem csak annak akit masszírozok .Beleszerelmesedtem a KoroKan-ba és a kedvesem nem haragszik… ő is szereti..:-))) Köszönöm!!!! Roboz Kata, Komárom”


Sajátíts el, egy számodra fizikailag nem megterhelő új módszert, rövid időn belül, melyet talajon elhelyezett polifomon, pamutruhában lévő páciensen végzünk!

Sajátságos koreográfiával az egész testet átmozgatva (intermittálva), a meridiánokon levő akupresszúrás pontokra nyomást gyakorolva. Mind ezt speciális nyomó-gyúró-simító fogással érjük el. Impulzusokat küldve a nehezen regenerálódó szervekhez, az életfunkciók javítására.

Kérek értesítést a kedvezményes ajánlatokról,  aktuális tanfolyami időpontról, hírlevél feliratkozás itt>>>

A KoroKan tanfolyam célja, hogy eredményesebben tudj segíteni az alábbiakban:

 • energiahiányos állapotok megszüntetése,
 • mozgásszervi és gerincproblémák korrigálása.
 • izomfájdalmak esetén, izomlazításra,
 • nyak-, hát-, derékfájdalmak csökkentése, megszüntetése,
 • a szervezet méregtelenítése,
 • ideges feszültség oldása,
 • krónikus fejfájás, alvászavarok csökkentése, megszüntetése.


Mindezeket már a tanfolyamon való részvételkor is megtapasztalod!

Miben más a KoroKan végzése számodra?

Szimmetrikus! „Kétkezes”, a tested mindkét oldali izmait egyszerre használó technika, mely minimális izommunkát igényel, mivel a kezelés közben a masszőr leginkább a testsúlyát felhasználva dolgozik.

Maximális oxigén ventilláció! A kezelés közben, a masszázst végző energia rendszere is töltődik, keringése javul, izomfeszültségei oldódnak. Pszichésen harmonizálódik.

Amennyiben úgy döntöttél szeretnél az egészséged megőrzése, javítása mellett egy hatékony módszert elsajátítani, ismerkedj meg annak lehetőségeivel.

Itt mindegy, hogy hány éves vagy, milyen szakmai tapasztalattal rendelkezel, nem kell a kínai meridiánrendszert, és a gyógyászatot sem ismerned!

A tanfolyam elvégzése után mindenki önállóan, magabiztosan tudja alkalmazni a tanultakat.

Nyugodtan elmondhatjuk, hogy a KoroKan kezelést egész rövid idő alatt sajátítják el a résztvevők. Ez a mértékű haladás más oktatási módszerekkel sokkal hosszabb idő alatt érhető el.

Kérek értesítést a kedvezményes ajánlatokról,  aktuális tanfolyami időpontról, hírlevél feliratkozás itt>>>

 KoroKan masszázs fajták:

 • Junior
 • Aktív
 • Senior
 • Kismama masszázs
 • Speciális masszázs (sérült, halmozottan sérültek részére)

 

Hivatásos masszőrként csak iskolánkban végzett és eredményes vizsgát tett tanulóink alkalmazhatják. A végzett KoroKan masszőrök mindig ellenőrizhetők a nyilvános adatbázisunkban honlapunkon.

A sikeres vizsgád után csatlakozhatsz csapatunkhoz. Kihasználhatod, hogy már elvégeztük a piackutatást, kidolgoztuk az üzleti tervet és rendelkezünk az eredményes vállalkozás felépítéséhez vagy bővítéséhez szükséges marketing anyagokkal is. Neked csak annyi a dolgod, hogy alkalmazd a kipróbált, és bizonyított módszereinket, akár mellékállásban is.

Milyen képesítést, végzettséged ad a tanfolyam?

A tanfolyamon való részvételről igazolást adunk (ez nem jogosít fel még a masszázs hivatalos végzésre), a vizsga után tanúsítványt adunk, mellyel már akár vállalkozhatsz is, s csak ennek birtokában végezheted a KoroKan masszázst.

A gyakorlati oktatás ára, mely 68.000 Ft, tartalmazza a komplex KoroKan Aktív és Junior masszázsok elsajátításának díját. Részvételt a 40 órás tanfolyamon.

A sikeres vizsgád után csatlakozhatsz csapatunkhoz. Kihasználhatod, hogy már elvégeztük a piackutatást, kidolgoztuk az üzleti tervet és rendelkezünk az eredményes vállalkozás felépítéséhez szükséges marketing anyagokkal is. Neked csak annyi a dolgod, hogy alkalmazd a kipróbált, és bizonyított módszereinket, akár mellékállásban is.

Az eredményes vizsgáról szóló tanúsítvány mellé térítés ellenében kérheted:

 • új szolgáltatásod megismertetését segítő kezdő reklámcsomagot, a nyomtatásra kész, nevedre szóló anyagát kedvező áron. Melyet a különféle igényeknek megfelelően állítottunk össze (pl. házhoz járó mobil masszőr vagy  üzlethelyiségben dolgozó masszőr). Üzleti tervet, útmutatót a kezdeti időkre, hogy Te is abba a 80%-ba tartozzál, aki a tanfolyam elvégzése után hosszú évekig sikeres KoroKan masszőr.
 • 1 éves megjelenést a masszázst bemutató és masszőrközvetítő weblapunkon, kedvezményes áron. A KoroKanmasszazs.hu oldalon összegyűjtöttünk minden, a leendő vendégeid számára érdekes információt. Itt mindent megtalálnak a KoroKan-ról és masszőrjeinkről, így rajtunk keresztül is Rád találhatnak, és ellenőrizhetik, hogy Te valóban szakképzett KoroKan masszőr vagy.
 • A biztos tudás megszerzése érdekében a sikeres vizsgádhoz 2 napos, egy éven belüli ingyenes tanfolyami ismétlést,  10.000 Ft értékben.

Kérek értesítést a kedvezményes ajánlatokról,  aktuális tanfolyami időpontról, hírlevél feliratkozás itt>>>

100%-OS PÉNZ-VISSZAFIZETÉSI GARANCIA!

Figyelem, ez fontos! A tanfolyamra teljes pénz-visszafizetési garanciát vállalunk – ha úgy döntesz nem tetszett a tanfolyam (az első oktatási nap végén), nem érte meg az árát, kérdés nélkül visszafizetjük a teljes összeget, amit fizettél.

A KoroKan® masszázstanfolyam elvégzésével kezedbe adunk egy nagyszerű módszert,

 • melyet hatékonyan alkalmazhatsz stressz oldásra, izomlazításra és energetikai feltöltésre, blokk oldásra egyaránt,
 • mely során nem fáradsz el, hiszen testsúlyoddal dolgozol,
 • melyet akkor és ott végezhetsz, amikor és ahol akarsz, ideális mobilmasszázs, és masszázságyra sincs szükséged,
 • melyhez vendégeidnek nem kell levetkőzniük, mivel kényelmes pamutruhában végezzük,
 • segítségével folyamatosan további  jövedelemre teszel szert, s vendégeid is szeretni fogják. 

 

A jelentkezést követően 25.500 Ft tanfolyami előleg utalásával regisztrálhatod magad. A befizetett regisztrációs díjat, amennyiben a tanfolyamon nem tudsz vagy nem kívánsz részt venni, kizárólag a tanfolyam kezdési napja előtt 2 héttel lehet visszaigényelni, azután egy későbbi képzésen lehet felhasználni. A fennmaradó tanfolyami díj kiegyenlítése átutalásban illetve készpénzben történik. A jelentkezés kizárólag a tanfolyami előleg (regisztrációs díj) befizetésével válik megerősítetté.

Szállás: a tanfolyam helyszínén tudunk szállást biztosítani (fürdőszoba, hűtőszekrény, melegítési lehetőség biztosított), 1000 Ft/fő/éjszaka.


Intenzív KoroKan masszázs 40 órás gyakorlati tanfolyam

Időpont>>>

Helyszín: Budapest V. ker.

 

Szállás: a tanfolyam helyszínén tudunk szállást biztosítani (fürdőszoba, hűtőszekrény, melegítési lehetőség biztosított).

Jelentkezés az oldal alján található űrlap kitöltésével. 

Tartozz egy sikeres csapathoz!

 

 

 

Tanfolyamra jelentkezés -2023

Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhetsz a tanfolyamra

Név *:
E-mail cím *:
Lakcím:
Telefonszám: *:
Tanfolyam időpontja:
Tanfolyam helyszíne:
Tanfolyam megnevezése *:
Egyéb üzenet:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!